Nefise2000 aslissanem rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 😊❤️ güzel haberlerini bekliyoruz
Nefise2000 Eminekavasoglu canım rabbim yardımcın olsun bir avazda doğur inşallah allah karşına iyi ebeleri çıkartsın korku oluyor evet uzmanlar bebeğinizi görexeğiniz ana odaklanın onu düşünüm daha rahat edersiniz diyor 😊
Eminekavasoglu Nefise2000 teşekkür ederim cnm hepimizin insallah 2 gebelik ama insan da ister istemez oluyor
Htccndn aslan1905_ bebek baskı yapıyor ondan herhalde mesela şuan çok rahatsızlandım rahmimin orası felan çok ağrıyor resmen çok kötü oldum
Nefise2000 Aysegebes ay o bendede oluyor bazen ya kısa sürüyor geçiyor ama en çok geceleri yaşıyorum ben onu gündüz herşey iyi gece öyle oluyor
Nefise2000 Kubrahmz ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz 😊❤️ rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin en iyi ebeleri doktorları çıkarsın karşınıza
Nefise2000 aaydingulsahhh bende geceleri doğum korkusu sarıyor gündüz hiçbirşey yok doğurma isteği geliyor gece güçsüzlük yorgunluk çökünce nasıl doğurcam diyorum korku geliyor karamsarlık basıyor😊
Nefise2000 Melosum34 ilk zamanlar ben geçermi ya daha çok var diyordum şimdi dün gibi geliyor😊 ama en çok doğduktan sonra anlamıcaz zamanın nasıl geçtiğini😁
Nefise2000 ZeynepKaya18 çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz bir avazda kurtulalım güzel haberlerini bekliyoruz allah karşımıza iyi ebeleri doktorları çıkartsın😊