Selcanumay1002 Aden-esmi ayy ilk gebeliğim de benim de öyleydi düşün maraş depremini yaşadım 39+3 de yine gelesi yoktu tam 40 haftalıkken sancım başladı 40+1 de doğmuştu bebişim
bhtrolcay Nefise2000 bizimkide erkek canım,kasımın son haftasıyla aralığın ilk haftası doğumumuz ama sonuç olarak yay burcu olcaklar🙂
Ars2223 Nefise2000 tüm tuşlara bastım yürüşüyüş egzersiz 2 haftadır 2 cm açıklık ve düzensiz sancım var bebişim gelmeye niyeti yok ama 😂
Nefise2000 ZeynepKaya18 çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz bir avazda kurtulalım güzel haberlerini bekliyoruz allah karşımıza iyi ebeleri doktorları çıkartsın😊
Minik_prensinannesi Şafak 18 gösteriyor ama daha önce gelecek gibi hissediyorum hayırlısıyla gelsin ikinci mucizem 😘🥰
Nefise2000 Melosum34 ilk zamanlar ben geçermi ya daha çok var diyordum şimdi dün gibi geliyor😊 ama en çok doğduktan sonra anlamıcaz zamanın nasıl geçtiğini😁
Figen_Can Nefise2000 Bizim 15 günümüz var yine iyisiniz son haftalar daha zor oluyor kendi adıma söyleyeyim oturp kalkmak kendi işlerimizi dahi yapamaz hale geldim bugünlerin tadını çıkarın derim😉
Kubrahmz Figen_Can kolaylıklar dilerim. Benim de 16 ama sanki 6 aylıkmış gibi hissediyorum. Ağrı sancı yorgunluk vs hiç yok. Sizde belirti vs var mı?
aaydingulsahhh Nefise2000 yavrum sezaryen olacak da bakalım 5 Aralık gösteriyor uygulama ama herhalde 25 30 kasım arası alırlar gibime geliyor 🙃hem bir an önce gelsin istiyorum hem korkudan içimde kalsın😁
Nefise2000 aaydingulsahhh bende geceleri doğum korkusu sarıyor gündüz hiçbirşey yok doğurma isteği geliyor gece güçsüzlük yorgunluk çökünce nasıl doğurcam diyorum korku geliyor karamsarlık basıyor😊
Nefise2000 Kubrahmz ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz 😊❤️ rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin en iyi ebeleri doktorları çıkarsın karşınıza
Figen_Can Kubrahmz Bende bacak basen kalça ağrılarım çok oluyo hatta yürütmüyor kendi işimi yapamaz hale geldim 😔
aslaninannesi7 Melosum34 benimde 140 daha var. Ama sanki her an doğuracak kadar heyecanlıyım ilk olduğundan herhalde
Melosum34 aslaninannesi7 benim 3. 1 düşüğüm oldu maalesef geçmiyor zaman her hamileliğimde kaç gün kaç hafta kaldı diye yiyorum kendimi😃
Nefise2000 Aysegebes ay o bendede oluyor bazen ya kısa sürüyor geçiyor ama en çok geceleri yaşıyorum ben onu gündüz herşey iyi gece öyle oluyor