Svllkccc Rosemihra Ümraniye Erbil Çakar’a gitmiştim 22ci haftamda nakit 2300 kk 2700 du şuan 32+5 haftalığız bende Çamlıca medipole gidiyorum:)
Rosemihra zmz5857 Medipole yarın sorucam açıkçası orayı bi tık pahalı düşünüyorum önden bir araştırma yapayım dedim ☺️ yine söylerim fiyat bilgisine ulaşırsam . Hangi doktora gidiyorsun
zmz5857 Rosemihra teşekkür ederim şimdiden 🌸muayene ücreti 1200 olunca ister istemez ucuz olur belki diye düşündüm daha bir kere gittim ben ama aşırı memnun ve rahat hissettim kendimi kadriye hanımdaydım
Cherryblossom8 Rosemihra medipol çamlıcaya ben ağustos ayında sormuştum detaylı ultrason için 6120 lira dediler. Ben doktorumun tavsiyesiyle Dr Zeki şahinoğluna gittim nakitte 3400 liraydı ve doktordan çok memnun kaldım çok ilgili ve bilgili birisi
Rosemihra zmz5857 1.200 de çok uygun sayılmaz aslında :) benim de doktorum Canan kaplan . Çok içime siniyor hastane . Kaçıncı haffadasın canım
zmz5857 Rosemihra 18. Haftama girdim henüz 🥰valla ne yalan söyleyeyim 4.500 ü duydu bu kulaklar 😂çok ucuz geldi bize o yüzden
Sadeceanne2 Rosemihra rad İstanbul 2500 olmuş 2 kez çağırıyor 20 /25 dk sürüyor beni 5 kez çağırdı (yüzünü göster medi bizim minnoş ) memnun kaldım oglumdada oraya gitmiştim çok deneyim li bir doktor
bebeklerimveben_ Rosemihra Ataşehir örnek tıp merkezi devrim hoca var çok iyi bi doktor tavsiye ederim
Rosemihra zmz5857 doğrudur vallâhi ben hep hastanelere gittim özel ama Ümraniye çevresi pek duymadım ondan galiba 😁 bi de özel muayene çok pahalı oluyor ondan hiç bulaşmadım gereksiz pahalı .
Nissyoo Havvabektas ne zaman yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı anlatıyor gösteriyor mu sizede görüntüyü eşi içeri alıyormu
Havvabektas Nissyoo eşim yurt dışındaydı alıyor mi bilmiyorum a ben memnunum çok iyi inceledi gösterdi bebeği hiç bı sorun olmadı bı tek ultrason fotoğraf renkli değildi ama net görünüyor