Rosemihra elifbusra13 daha önce Zeynep elmalıya gittim o aşırı yoğundu samimi gelmedi bi de . Memnunsan sevindim canım doktor önemliii🫠
zmz5857 Rosemihra peki oranın detaylı usg fiyatını biliyor musunuz 🥰ben de oraya gidiyorum ama devlette de yaptırma düşüncem var fikir olur bana da 🌸
Rosemihra zmz5857 Medipole yarın sorucam açıkçası orayı bi tık pahalı düşünüyorum önden bir araştırma yapayım dedim ☺️ yine söylerim fiyat bilgisine ulaşırsam . Hangi doktora gidiyorsun
Svllkccc Rosemihra Ümraniye Erbil Çakar’a gitmiştim 22ci haftamda nakit 2300 kk 2700 du şuan 32+5 haftalığız bende Çamlıca medipole gidiyorum:)
zmz5857 Rosemihra teşekkür ederim şimdiden 🌸muayene ücreti 1200 olunca ister istemez ucuz olur belki diye düşündüm daha bir kere gittim ben ama aşırı memnun ve rahat hissettim kendimi kadriye hanımdaydım
Cherryblossom8 Rosemihra medipol çamlıcaya ben ağustos ayında sormuştum detaylı ultrason için 6120 lira dediler. Ben doktorumun tavsiyesiyle Dr Zeki şahinoğluna gittim nakitte 3400 liraydı ve doktordan çok memnun kaldım çok ilgili ve bilgili birisi
Rosemihra zmz5857 1.200 de çok uygun sayılmaz aslında :) benim de doktorum Canan kaplan . Çok içime siniyor hastane . Kaçıncı haffadasın canım