Bendiyebiri_ Simge22 36+1 haftaligiz ikinci gebeliğim ama benegim gelmek istemiyor gibi dün sancım vardı bugün hiç bı ağrı sızım yok kizim gelmrk istemiyor gibi hissediyorum oğlum aceleci idi zor durdurduk 37 hsftsya kadar
Simge22 Bendiyebiri_ bende beklemedeyim nstde sancı çıktı ama doktor sancın dayanılmaz olduğunda suyun geldiğinde gel dedi
Zeynepci012 Arkadaşlar çarşambaya nasipse yar gelecek😂 4 gün kaldı açılmam hiç yokmuş 38+6 da nasipse eleniyoruz🥹🤲🏻❤️ Çok sabırsızca sezaryen önerileri olan varsa alabilirim ☺️
Simge22 Mavispembis1_ kız hastaneye nstye girdim bugün sancım çıktı heran bekleyebiliriz dedi doktorum sancım baya vardı
Bendiyebiri_ Simge22 bende nst sancı çıktı onuda ben hissetmedim şuan hareketler ve yürüyüş yapıyorum evde parkta olsun ama sancım çok yok
Bendiyebiri_ Simge22 yok canım evde baya sancilaniyorum ama nst de hiç cikmiyo bide oglumda baya çektim hani parmagim kesilse kıyameti koparan bir insanim ama kızımda hiç bişey hissetmiyorum sadece arada bıçak saplanmasi o kadar
Simge22 Bendiyebiri_ ay bir yandan güzel aslında canın yansa daha zor geçerdi kesin kaç haftalıktı bebis