Simge22 Razismom çatı muayenesi olduktan sonra dediklerimi yapmaya başla bence canım sıcak suda oturmak da çok iyi geliyor
Simge22 Mavispembis1_ dün sabahtan beri çekiyorum şuan bile sancım var 1 saat içinde 20 dkda bir oluyor sanırım gün boyu böyle devam etti senin sancıların nasıl
Mavispembis1_ Simge22 normalde karnım kasılır ama kasılma az ve belimden kaşığıma vuruyor dün akşam hafifti bu akşam kendini hissettiriyor yoksa geliyor mu bebiklerrrr 😂
Mavispembis1_ Simge22 hurma yedim derin çömelme pilates falan evde dolanıyorum öyle ama şu nişan hiçbir şey yok 🥹
Simge22 Mavispembis1_ bende bende 😅 hurma squat çömelme nişanım geldi zaten 1 cm lik de açılma var doğum ne zaman olur bilemiyorum ama sabahtan beri çektiğim sancı hepsinden çok farklı yahu gelsinler artikkj
Simge22 Mavispembis1_ ay nerde bizde o şans 😅 yatamıyorum ya saat 11 den beri yataktayim uyuyamadım resmen ağrıdan ya sen ne alemdesin
Mavispembis1_ Simge22 öyle süründüren bir ağrı değil ama ımıl ımıl hissettiriyor kendini birde vajinamda sanki el kol kıpırdıyor bebişin değişik bir his 😂 uyumak istiyorum ama forumdan çıkamıyorum 😂
goktugceee Mavispembis1_ beni de ilk defa bugün korku ve heyecan sardı uykum kaçtı resmen 38+1 oldum bugün kontrolüm vardı doktor sadece haftaya tekrar gel dedi yani belirsizlik de heyecan yaptırıyor insana
Simge22 Mavispembis1_ ay 😄 hiç sorma artık kendime diyorum ki simge yeter artık bu kadar takma kafayaa 😅😅 her sancida geliyor mu acaba hissi bitmiyor ya
Simge22 Mavispembis1_ kız hastaneye nstye girdim bugün sancım çıktı heran bekleyebiliriz dedi doktorum sancım baya vardı