Eylulmeselesi Simge22 birkaç gündür bende seni düşünüyordum ne durumdasın acaba doğurdun mu diye tam olarak kaç haftalık oldun canım?
Habbklvz 33caglaunlu benim bu gün oldu. Aslında kontrolüm yarındı ama iki gündür adet sancısına benzer ağrım var diye gittim. Sonuç açılma yok sancılar da normal dedi gönderdi doktor.
Ramerya Simge22 aynıyız sizinle bana da cumartesiye kadar bişey olmazsa cumartesi gel dedi doktorum suniye gerek kalmaz inşallah ya kendi sancımız gelir
Eylulmeselesi Simge22 pazartesi bende doktora gideceğim o zamana kadar olmazsa çatı muayenesi yapacak doktor sonraki süreçleri bilmiyorum artık ne yaparsak
Simge22 Ramerya inşallah canım bana ilk başta jel sürüp daha sonra fitil vericek sanırım suni vermeyeceğim dedi çünkü inşallah gerek kalmazdı kolayca atlatırız ya
Simge22 33caglaunlu 2 hafta önce 1 cmdi açılma sonra tekrardan bakılmadı bilmiyorum inan ki canım ama açılma olması için herşeyi yaptım aklına gelebilecek herşeyi denedjm ya
Simge22 Ramerya fitil hepsinden iyi kuşum arkadaşım da aynı doktora gitmişti onunkide fitil ile açılma sağlandı