Zmom Simge22 ahhaha inşallah karnımda çıldırıyor çık dışarda oynaş bari diyorum annede biraz hafiflesin yok rahat😂 sen benden önce doğurcan 😂😂
Simge22 Habbklvz bende 35-36 haftallikken oldum bak şimdi 38 haftalığım Çarşamba günü yine çatı muayenesi oldum oZaman nişan geldi
M-Urass_Mom Simge22 Bugün koltukaltımı denedim yok anam ciğer gibi kıpkırmızı oldu. Derim çok hassas. Epilasyon makinesiyle denedim diğer koltuklarımı o daha iyiymiş. Genitale de uyuşturucu krem sürüp makineyle denicem akşam bakalım 😂
Nur1806 Gg5348 ay aynıyız ama ne gelen ne giden😬 başı kanalda ama tam inmemiş. Ama geceler bana haram ne uyuyabiliyorum ne dönebiliyorum her gün diyorum gel artık diye😬 ilk bebeğim 37 de doğmuştu 😬
Gg5348 Nur1806 benimkide aşağı poposunu dayamış sürekli sancım oluyor ama dayanacağım benim ilk korkuyorum birazcık ne kadar dursa o kadar iyi diye🙈
Alinrabia Simge22 acılde agrılardan cok yaptırdım ama acılma yok dedıler hep salı kontrolum var bakalım kendı doktorum ne yapacak ne dıyecek
Simge22 M-Urass_Mom ayyy derinin hassas olması çok kötü ya ama. Dikkatli ol kuzum akşam dene bakalım öyle
Razismom Simge22 bende 36 haftalığım, haftaya çatı muayenem var normal doğum istiyorum, bebek de başaşağı.. Bunları ne zaman başlamam lazım açılma olması için..
Simge22 Razismom çatı muayenesi olduktan sonra dediklerimi yapmaya başla bence canım sıcak suda oturmak da çok iyi geliyor