37+5, son 16 kaldı bizim de 🐣 38+0′da yani cumartesi günü çatı muayenem olcak. O yüzden yarın bi ağda denemesi yapmayı düşünüyorum ama uyuşturucu krem bulabilirsem 😂 Sadece koltuk altı ve genitale yapsam kafi.
Karışık komposto yaptım bugün. Dut, kayısı, incir, üzüm, karanfil attım içine. Buzluğa koycam bir şey olmaz sanırım 2-3 hafta bozulmaz diye ümit ediyorum. Mantı ve köfte yapmıştım dün de. Onlar buzlukta. Yarın içli köfteyi yapsam, çatı muayenesine hazırlansam. Sonraki günlerde de börek, poğaça, kurabiye yapsam tamamdır 😅 Temizlik işini de pazartesi yaptırıcam bakalım 🙈🤷🏼♀️🤰🏻
Pelvik kemiklerim çok kötü ağrıyor. İnşallah çatı muayenesinde daha da kötü olmaz. Şu an en büyük endişem bu 🥲 Mide yanmalarım dehşet arttı. Bebiş hala doğum kanalına inmedi. İnse, biraz olsun midem rahatlayacak. Bugün Rennie Duo şurup aldırdım eşime. Gece hiç uyuyamadım mide yanmasından. Kafayı yiyordum, rüyamda bile ölüyordum, öyle uyandım o yanmaya düşünün 😭 Gittim karbonat döktüm bir bardak suya, o biraz iyi geldi 🫠
Birkaç gündür bebeğimin hareketleri dehşet arttı ve şiddetlendi. Neden durduk yere bu kadar hareketlendi anlayamadım. Var mı bunu yaşayan? 🐣
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir şekilde. Nasıl geçecek derken, hayatımız değişmenin eşiğinde 🥹 Bir yandan doğum korkusu sarıyor böyle ama bir şekilde doğuracaksın dert etme falan diyorum 😂 Allah hepimize acısız, sızısız, mükemmel bir doğum nasip eylesin amin 🙏🏻