gayesblog Missgod 32 haftadan sonra 2 haftada bir mi kontrollere başlanıyor ? Ben hep ayda 1 gittim ama sonrası nasıl oluyor merak ettim
Htccndn gayesblog 33+5 günlük hamileyim dün kontrölüm vardı doktora bana 2 hafta sonra gel artık dedi büyük ihtimal bu haftalarda başlıyor 2 haftaya bir kontroller ☺️
Missgod gayesblog doktorum 32 den sonra iki hafta bir 36 dan sonra haftada bir kontrol dedi nts ye de 35 -36 gbi alacağım bir aksilik olmazsa dedi
Jasmine_can gayesblog oh bee ne güzel +10 ları +20 leri gördüm rahatladım. O ne öyle ‘yok hiç kilo almadım yok kilo verdim’. 36 hafta +15 kilo canımız sağolsun emzirirken kolayca veririz inşallah🤱
Gamzeecre gayesblog 28.haftaligiz 3 kilo aldım ama mutlu değilim.iki sene tüp Bebek tedavisi gördüğüm için kilo almıştım zaten tombiş başladım.65 ile hamiş oldum 68 kiloyum maaaalesef
Melikebldz gayesblog 52 ile başladım 48 e düştüm sonradan 13 kilo aldım. 65 le doğuma girdim şuan 2 ay oldu 55 e geriye düştüm 🥲
Momlayf gayesblog 45 kilo ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum 🥲🥲 32 haftalığım umarım kilolarım hemen gider
Tannn 26+ 5 haftalık ben tam 7 kilo aldım 61 dim 68 oldum son üç ay çok alınıyor mu ya onu bilemiyorum
Gamzeecre Aysegulmutlu97 maşallah tebrik ediyorum sizi.cevremdeki kimse hamilelikte aldığı kiloları veremiyor.oyle olacağım diye çok korkmuştum.kimisi de emziklik döneminde daha çok kilo alıyor 🙈
Aysegulmutlu97 Gamzeecre biraz irade kuzum ve hocalarım hep şunu söyledi alınan kilolar 1 yılda ise hepsi kolaylıkla veriliyor 1 yıldan uzun ise verme sürecimiz o kadar etkiliyor ikinciye hamileyim artık salona vakit ayıramam ama evde yapacağım en azından eşim işten geldikten sonra haftada 4 gün 1 saat kadar çalışsam yeterde artar bile
serapmusta gayesblog 35+1 olduk 80 ile hamile kalmıştım ilk aylar 75 e düştüm. En son 34+0 da tartıldığımda 89,5 90 aradı gidip gelmiştim. Ama artık iştahsızlık ve hazımsızlık çok var kilo aldım mı bilmiyorum