semi29_ 19Merve-nur maalesef bitmedi prilam kullanıyordum bitmeyince zofer kullanmaya başladım maalesef ilk zaman göre kusmalarım azaldı ama hala devam ediyor kilo veriyorum
19Merve-nur semi29_ çok korkuyorum bende prizin kullanıyorum o prilamdan daha iyi geldi kusma ve bulantım var bazen çok şiddetli bazen az sabah bulantım gitti az yiyorum ama su içmek imkansız kokmuyor ama midem kabul etmiyor hiçbir sıvıyı çorba hoşaf dahil .
Zeyciikk @gayesblog 30+5iz 10 kilo almışım🥲 başlarda çok iyi ilerliyordum ne ara bu kilolara geldim hiç anlayamadım😅😂
semi29_ 19Merve-nur seni çok iyi anlıyorum su konusu cidden öyle su içtiğimde göğsümde yemek borumda falan hala suyun tadı varmış gibi geliyor midem çıkarmak istiyor bende bir de reflü var onun da etkisi var sanırım sürekli yanmalarım var mide suyu çıkarıyorum acı acı o da iştah falan bırakmıyor zaten
19Merve-nur semi29_ aynen benimde reflü mahvediyor bizi inşallah bitecek ümidiyle bakıyorum bakalım sağlıklı olalim bebislerimizle inşaallah 🤲
MelekAY gayesblog 28 haftaligiz 56 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum oğluşlarla 🤭 ve dahada alacagimi söyledi doktorum 80 olacaz bu gidişle 36+3 doğum Allah’ın izniyle
Regima gayesblog 33 haftadayız. 43le hamile kalmıştım şuan 52-53 kilodayım. Bebeğim 1707 qramdı en son
buseturan gayesblog 23+3 0 kiloyla devam Hamile kalmadan önce de 50 kiloydum şimdi de aynı İşin garip tarafı bebeğim gayet sağlıklı bir şekilde kilo alıyo bugün detaylı ultrasonda 560 gr kilosu gayet normal dedi doktorum
miniya gayesblog 28+1 Sabah aç karınla +3 Gece tok karınla +6 kilo oluyor Şu sıralar enfeksiyon durumum var bol sıvı tüketiyorum. İlk gebeliğimde doğuma +14.5 kilo ile gitmiştim
Goncagullllllllll gayesblog 28+2 -4 kilo 😞 kilo alamıyorum göbeğim pek çıkmadı ilk gebelıgımde 5 kilo almıştım oda bebek ve suyuydu haftaya kontrolüm var inşallah bır şey çıkmaz