BARUTCU06 gayesblog 36+6 dayız bebegım 3090 gr çıktı bende 11 kilo aldım baştan beri. Ilk hamılelıkte de 13 kilo ile tamamlamıştım inşallah bunda da çok almam
gayesblog Nsbdmrl ayy nasıl başardınız 😥 maşallah kilo verdim diyebilir misiniz kendinize ? Ben bu olayı hiç anlamıyorum bebek zaten 3 kilo olsa; suyu kordonu cart curt. Bence kilo vermişsiniz sizce?🌸
semi29_ 19Merve-nur maalesef bitmedi prilam kullanıyordum bitmeyince zofer kullanmaya başladım maalesef ilk zaman göre kusmalarım azaldı ama hala devam ediyor kilo veriyorum
Bubu_ gayesblog ya ben çok mu almışım kimse almamış aşırı mide bulantısıyla falan geçiyor 17 haftalık 3-4 eklendi bile 🤦🏻
gayesblog Bubu_ benimde o haftalarda öyleydi 😅 2.trimester da dikkat etmiştim. Her gebelik farklı elbette ama yine de dikkat etmek lazım. 2 gün üst üste hamur işi yesem bi bakıyorum yarım kilo almışım 😥
Mervekyzd 60 ile hamile kaldım şuanki kilom 66 Bebeğimin kilosuda 2500gram 34+5 teyiz bakalım kaçla bitireceğiz 😂
Betulbayar32_ Guzelanne56 kız korkuyorum ya ilk gebeliğim normal çok kilo almakta istemiyorum dün tartıldım şok oldum😅
Tuzlimon1 gayesblog ilk gebeliğimde 21 kilo almıştım 🤗 Şuan 30. Hafta +10 kilodayız bakalım sonlara doğru neler olacak 🧿
Missgod 33+4 deyiz 8 kilo almışım umarım son aylarda daha çok almam🙏🙏 bebişimde 2150 grdı 32.haftamda baklm 34 de kaç olucak
gayesblog Missgod 32 haftadan sonra 2 haftada bir mi kontrollere başlanıyor ? Ben hep ayda 1 gittim ama sonrası nasıl oluyor merak ettim