tatlibebegim_ Ebruucar benim bebiş 4 aylık şimdiden saçlarımı yoluyor elinden topluyorum😂senin ki kaç aylık yada yaşında
Ebruucar tatlibebegim_ aynı bizde 19unda tam 4 aylık olacağız ve dediğin gibi şimdiden saçlarımın çoğunu yoldu sıpa ama henüz terlik fırlatma aşamasına geçemedik az daha büyüsün acısını çıkarırım totişine bi anne terliği yemesi şart😄
Ebruucar tatlibebegim_ maşallah allah bağışlasın yavrularımızı 😍 yaramazlıkları bile çok tatlı valla biz birlikte kuduruyoruz daha şimdiden bizim ev deliler hanesi gibi 😂
tatlibebegim_ Ebruucar benimde öyle valla bi yandan ali babanın çiftliğini açıyorum bi yandan pış pış sesi dursun diye tek kalmsk istemiyo çünkü yapışık ikizim 😂
Tutaste_ ezooezz bence iyi anlasıcaz cocuklarla 😄😄 benimde ikizlere terazi benim yükselenimde terazi 😄
ezooezz Tutaste_ ay bence dee 😍 zamanını beklesem akrep olacak anlaşabileceğimi pek sanmıyorum ama neyseki sezaryen 😅
aysegul2812 Rabiul ben akrep kızım oğlak olacak hiç bilmiyorum oğlak burcu çevremde de yok bakalım nasıl olacak 😀