Gokcegkc Eslem2112 ben de terazi burcuyum. Allah’ın izniyle oğlum vaktinde gelirse balık burcu olacak. Sizinki kaç yaşında ve karakterleriniz uyumlu mu burç olarak 😊
ezooezz Tutaste_ ay bence dee 😍 zamanını beklesem akrep olacak anlaşabileceğimi pek sanmıyorum ama neyseki sezaryen 😅
Tutaste_ ezooezz ahaahha ayne aynen akrep olmasından cok korkuyorum bende. Ama bizim aileyede Bi akrep lazım diyorum 😄😄
ezooezz Tutaste_ ayyy bizde yeterince var ve olmuyor yani ksjsks terazimiz yoktu o da olacak inşallah 😅
tatlibebegim_ Ebruucar benimde öyle valla bi yandan ali babanın çiftliğini açıyorum bi yandan pış pış sesi dursun diye tek kalmsk istemiyo çünkü yapışık ikizim 😂
Ebruucar tatlibebegim_ ay inşallah geçicidir bu halleri bizde kucakta yanak yanağayız diş derdimiz var her yerim salya sümük 😄 asla kucaktan inmiyor hep gezmek istiyor oturmayı da kabul etmiyor bebek şarkıları açıp dans ediyoruz zıplıyoruz falan hunilerimiz kenarda hazır takılmayı bekliyo😄
tatlibebegim_ Ebruucar bu günlerde gelip geçici inşallah Allahım uzun ömürler versin yavrularımıza😌 biraz daha büyüdüklerinde kucağa gelmek istemeyecekler biz zorla alıcaz🥹
Sermec27 Yagmurbebek hiç bilmiyorum valla ikizler burcu çok zor onu biliyorum sadece küçük oğlum daha 3 aylık şimdilik büyük oğlum kardeşini çok seviyor ama büyüyünce ne olur bilmiyorum
Hlimee Rabiul 29.06. Yengeç 🦀 ben 04.07 Yengeç 🦀 oğlum / yükseleni de başak 😎🤓 Sezeryan oldum bi kaç gün evveli olup aynı gün yapabilirdim . Normal diye bekledim sonradan belli olunca Neyse sağlıklı olsunlar bebişlerimiz inşallah 🙏
Ea_aylms6 Sibelipekf arkadaş canlısıyız kimss bizim yanımızda sıkılmaz en azından benim arkadaşlarımla aram böyle 😂 herkesten fikir alıp kim ne derse desin biz yine de kendi mantığımızla hareket ederiz. Etrafımızdakilerin bizim hakkımızda ne düşünürse düşünsün umrumuzda olmaz