hepoyleolurzaten__ Ahra Çok zıt insanlarız 😂 ikimizde dediğim dedik karakterleriz hiç uyusmuyoruz devamlı catisiyoruz kovanın hayal dünyası çok geniş ve hep ön planda olmayı seviyor bulunduğu ortamlarda kendini sevdirmeyi göz önünde olmayı çok sever
Tutaste_ ezooezz bence iyi anlasıcaz cocuklarla 😄😄 benimde ikizlere terazi benim yükselenimde terazi 😄
zgeDenizKaramanAtmaca Rabiul nasip olursa karnımdaki bebemle aynı burç olacağız, koç. kızım var 6 aşında yay burcu :)
mervedmrcn Rabiul benim burcum kova eşimin burcu kova kızımızın burcuda kova olacak büyük ihtimalle tabi 38. Haftada ve öncesinde doğarsa oğlak olacak😅
crazywoman mervedmrcn evet gerçekten çok zor yetişkinlikte farklı çocukken farklı ikisi de bir arada evde 😄
Ebruucar tatlibebegim_ biz de aynıyız ben aslan oğlum boğa. Ve daha önce bi yazı okumuştum aslan burcu anne ve boğa burcu çocuk çok iyi anlaşır arkadaş gibi olup çok eğlenceli vakit geçirirler diye. Şimdilik öyleyiz ama bakalım ileride ben mi terlik fırlatırım omu saçımı başımı yolar bilmiyorum 😄
tatlibebegim_ Ebruucar benim bebiş 4 aylık şimdiden saçlarımı yoluyor elinden topluyorum😂senin ki kaç aylık yada yaşında