Merve__n aslan1905_ 39+3 oldum midem hala yanıyor ayaklarım düz taban olduğum için cok acıyor idrarımı bile ıkınarak yapıyorum zor oluyor ve surekli tuvaletteyim karın kaslarım acıdı ıkınmaktan ve idrar bitince kasık ağrısı yaşıyorum, psikolojik olarak çöktüm bazen aglamamı tutamıyorum son zamanlar gercekten zormuş 🙄 Allah hamile olan herkese sabır versin
melekkfit hasretsahinn çok geçmiş olsun canım sağ Salim inşallah kavuşun 🙏🏻 Kaçıncı haftada öğrendin çıktı peki :/ daha 5. Ay da olunca çok zaman var ister istemez çok stresliyim morelim bozuk dua ediyorum bol bol 😔 sürekli araştırıyorum bakalım allahın izniyle geçer inşallah 🙏🏻 37. Haftalara gelelim de sağ Salim 🙏🏻🙏🏻
_mavii_ aslan1905_ beyaz saçlarım ve halsizlik yorgunluktan kaynaklı sosyal hayata eskisi gibi karışamamak beni çok zorluyor
Tanura08 aslan1905_ bende aynı artık ilaç içmemek için sürekli süt içiyorum son çare ilaç içememe rağmen kutu bitiyor hemen :(( cayır cayır midem :( 35 haftadayım ve 28 de başladı
Vlog1345 16 haftalık olduk kasık ağrıları çok zorluyor beni bacaklarımla kasığımın birleşim yerleri öyle ağrıyor ki yürümeye zorlanıyorum maalesef
Yektaruken İlk hamileliğimde prensesler gibiydim doğuma bile kahkaha ile gittim hiçbirşey yoktu şimdi oğlum 5 yaşında ana sınıfına yazdırdık anam ağladı onunla gidio geliyırum alışamıyor pet perişanım 27. Haftamdayım ilk 4 ay mide bulantısı ile 7 kilo verdim sürekli halsiz yorgun hasta o geçti derken sürekli genital ağrı ki hala öyle wc hiç söylemiyorum nefes darlığını artık unutmak istiyorum sağa sola dönmek çok zor velhasıl gözünüzü korkutmayayım kusura bakmayın ben hiç iyi hamilelik geçiremiyorum öyle yoğun ve yorgunum ki düşünün bu sıcakta 4 gündür duş alamıyorum 😔dua edin lütfen bana
Sekerkutusu aslan1905_ 28 hafta olduk. Halsizlik yorgunluk mide yanması arada Bulanması kusması , daha şimdiden yatarken zorlanma, Havale Geçiriyor gibi hareketler. 😂 Allah bize sabır veriyor gerçekten..🙏 ahh bide kabızlık. Bide sürekli çişe gitme 😂😂
Yektaruken Merve034 bu durumu sanırım 4. Aydan beri yaşıyorum şuan 27. Haftadayım dr normal dedi hep bebek ağırlığı kaynaklıymış
Alya-veanne Htccndn bu çiş olayo beni de sinşr ediyor ben halbuki 24. Haftadayım . Nereye gitsem lavabo ihtiyacı ve biraz penguen gibi yürüme başladı nxjsjs 😂
Smyra__ 34+2 en başından beri bulantı miyde yanması benimle tabi şuan daha da şiddetlendi şurup dikiyorum kafaya . Tuvalete gece sürekli kalkıyorum yan tarafa yatmaktan yanlarım ağrıyo ayaklarım şiş hepsi zor ama geçicek Allahın izniyle sağlıkla gelsinde bebişler 🙏
Pln367 İlk öğrendiğim andan itibaren geçmeyen bel ağrısı özellikle otururken çok artıyor 10 dkkadan fazla bi yerde oturamıyorum belim sanki yanıyor kopuyor
2prens1prenses_ aslan1905_ ilk gebeliğim de benimde vardı aşırı mide yanması bende günde iki litre soğuk süt içiyordum bu gebeligimde beni en çok zorlayan baş ağrısı ve yorgunluk ölüyorum resmen rabbim yardımcımız olsun
Kevser_1 Tuvalet problemi ayak ağrısı ve kullandığım iğneden dolayı kolumda oluşan ağrı çok zorluyor ama çok şükür çok az kaldı 34+4
Rabiahnm 34+3 deyim nefesim daraliyor gibi oluyor mide yanması gece cişe uyanma ,gündüz uyku bastırması ,sıcak basması