Mrvtrk Mide yanması tabiki. 🥲 resmen mahfediyo beni. Her gün en az 3 kere gaviscon içiyorum bana mısın demiyor. İğrenç bişey ya
Seda_nur4760 ebeyzzaa ayy o hallerim aklıma geldi ben sırtıma iki yastık koyuyordum oturarak uyuyordum vallahi şuan sa bebeğim yanımda uyuyor çok şükür 🙌
ebeyzzaa Seda_nur4760 darısı başıma inşallah siz de sağlıcakla büyütün 🥰 ben de hamile yastığıyla uyumaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor neyse olsun buna da şükür 🥹🌸
Rukiisss aslan1905_ 29+1 deyim sabahtan beri bir türlü geçmeyen bir sırt ağrım var dayanamıyorum hiçbir şekilde geçmiyor ağrı
Ozlemustunbas1 aslan1905_ mide bulantısı 2-6 aylığa kadar komple öyleydi ve yeni yeni geciyo derken sabahları gene mide bulantıları min olmasina ne demeli
Serap07 Burcumeydan 1 kere kusmadim allahim cildircam Bi de 10 kilo aldim 6 ayda az kusaydim iyiydi🤦♀️🤦♀️🤦♀️ almazdım bu kadar ya
Gulsma Serap07 kız mı erkek mi oldu Benm daha kucuk 7 haftalık ama hiç bulantım veya kusmam olmadı inşallah olmaz
Mlsaa99 aslan1905_ 25+5 ten selamlar belim cok kotu yatamiyorum suan bile tekli koltukta oturur pozisyonda uyumaya calisicam 2 haftadan beri de gece uykusu alamiyorum bir an once sona dogru ışınlanmak istiyorum
Kubraalp67 aslan1905_ hangi birini sayayım ki bir dünya zorlayan şey oldu ama isyan etmiyorum yeter ki bebeğimi kucağıma sağlıkla alayım hepsini unuturum🥹
M-Urass_Mom Tüm çekilen şeyler bir yana mide yanması bir yana. Ciddi bir sorunu olmayan kimse bana mide yanmasından daha sıkıntı bir şey söyleyemez. Tuz ruhu içiyorum sanki