2024annesi Fiziken sıkıntılarım mide yanması,iştah azlığı, nefes darlığı, uyku hali. Manevi yönden ise o kadar sıkıntıya rağmen eşimin anlayışsızlığı, psikolojimin dusunulmemesi, kötü şeyler yaşatılması.
Tuzlimon1 Busrademirci71 ben bulamadım çözüm bel ağrısı heralde kilo ile doğru orantılı bebişş büyüdükçe ağrı artıyor. Yürüyüş yapıyorum hemen hemen hergün o biraz rahatlatıyor
Zeyela Ben artık sakat gibiyim belimden bir ağrı vuruyor bir anda bas bas bağırıyorum yok böyle bir acı ya magnezyum içtiğim halde koltukta oturamıyorum ancak yatağımda rahat ediyorum iki yastıkla o da 37+4 teyiz Allahım hayırlısyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sanki hep böyle kalacakmışım gibi bir psikolojiye giriyorum ve ağlamaya başlıyorum bazen sırt ve bel ağrısı bitirdi beni son ay çok zormuş
Tuzlimon1 Busrademirci71 pilates yapabilirsin o da baya rahatlatır esneklik iyi geliyor sırt bel ağrısına 👌🏻
Alya-veanne denizleo09 haklısınız benimde eşimin ailesi bana hiç bisey yapmadı hamilelikte suan . Kendi anne babam hariç yar olan olmadı . Lütfen kimseyi takmayın sadece eşinizle ilişkiniz iyi olsa yeter ötekiler size ne kadar değer verirse aynısını verin vermeyene sizde vermeyin ve umrunuzda olmasın 🙏🏻 bu süreç zor ve duygusal bi süreç hepimiz için
denizleo09 Alya-veanne çok haklısınız o da biraz eşinizin Kadir kıymet bilmesi ile oluyor malesef benim eşim ailesine asla toz kondurmaz