15+3 haftalık hamileyim ama hamileligimin basindan beri bel ağrısı ve bacagima giren kraplardan dertliyim hic geçmiyor doktorum bebegin saglikli olduğu nu soyluyor ama benim bu agrilarim hic gecmedi magnezyum verdi hic fayda etmiyor bu konuda bilgisi olan bu durumu yasayan var mi acaba yardımcı olursanız sevinirim
Hamilelikte ağrılar
-silinmis110- süt ve soda iç canım iyi geliyor
sade soda ve muz demişti bi tanıdığım
Handeaslan39 sadece soda icsem gecer mi ki sutten midem bulanıyor da
-silinmis110- olur canım sorun olmaz
Handeaslan39 sağolun ins gecer dediklerinizi deneyeceğim çünkü agrilardan artik canim burnuma geldi
-silinmis110- inşallah geçer canım
betulclk ins rabbim herkese kolay hamilelik gecirmeyi nasip etsin benim ilk gebeligim cok rahatti ikincisi de beni öldürüyor sanki
-silinmis110- amin inşallah benimde sırt ağrılarım başladı 1 haftadır oturamıyorum hep yatmak istiyorum 😣
betulclk gecmis olsun kaç haftalık hamilesinz
betulclk isiniz yoksa yatin en iyisi oyle oluyor bende yatiyorum surekli
- Hafta ile birlikte birden ağrım oldu 3-4 gün çektim sonra araştırdım pekmez, yoğurt, salata, muz, çiğ fındık fıstık ceviz hurma yemeye başladım ağrılar geçti. İçinde magnezyum kalsiyum olan şeyler yiyorum anlayacağın... kanına depolarına bi baktır devlette
-silinmis110- teşekkür ederim 19 +5 haftalık zaten işim olmadığı sürece dinlenmeye çalışıyorum 😊
Burcuk doktorum bakti bir sorun goremiyor neden oldugunu da pek anlamadilar dusuk riski de yokmus yogurt vs cok tuketiyorum
betulclk en guzelini yapiyorsun 😊 cinsiyet belli mi rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah 😊😊
-silinmis110- evet kız bebiş bekliyorum 😊 amin canım cümlemizin inşallah 🙈
betulclk hayırlı olsun canim 🤗😍
-silinmis110- teşekkürler canım 😍 senin cinsiyet belli mi 🤗
betulclk evet canim inşallah bir oğluşum olacak birde kizim var 🤗🙈🙈
-silinmis110- ayy maşallah😊 Allahım anne babasına bağışlasın kuzucukları😍