-silinmis110- inşallah geçer canım
Hamilelikte ağrılar
betulclk ins rabbim herkese kolay hamilelik gecirmeyi nasip etsin benim ilk gebeligim cok rahatti ikincisi de beni öldürüyor sanki
-silinmis110- amin inşallah benimde sırt ağrılarım başladı 1 haftadır oturamıyorum hep yatmak istiyorum 😣
betulclk gecmis olsun kaç haftalık hamilesinz
betulclk isiniz yoksa yatin en iyisi oyle oluyor bende yatiyorum surekli
- Hafta ile birlikte birden ağrım oldu 3-4 gün çektim sonra araştırdım pekmez, yoğurt, salata, muz, çiğ fındık fıstık ceviz hurma yemeye başladım ağrılar geçti. İçinde magnezyum kalsiyum olan şeyler yiyorum anlayacağın... kanına depolarına bi baktır devlette
-silinmis110- teşekkür ederim 19 +5 haftalık zaten işim olmadığı sürece dinlenmeye çalışıyorum 😊
Burcuk doktorum bakti bir sorun goremiyor neden oldugunu da pek anlamadilar dusuk riski de yokmus yogurt vs cok tuketiyorum
betulclk en guzelini yapiyorsun 😊 cinsiyet belli mi rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah 😊😊
-silinmis110- evet kız bebiş bekliyorum 😊 amin canım cümlemizin inşallah 🙈
betulclk hayırlı olsun canim 🤗😍
-silinmis110- teşekkürler canım 😍 senin cinsiyet belli mi 🤗
betulclk evet canim inşallah bir oğluşum olacak birde kizim var 🤗🙈🙈
-silinmis110- ayy maşallah😊 Allahım anne babasına bağışlasın kuzucukları😍
betulclk amin canım sagol cümlemizin kini bagislasin 😍 ilk bebisin mi 🙈🤗
36 haftalik hamileyim sizde de gogus kafesi agrisi oluyor mu? 🙁
-silinmis110- evet daha ilk 🤗
mommyofarsel simdilik oyle bir durumum yok ama ilk gebeligimdede yaşamadım ins gecr geçmiş olsun
betulclk rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🤗🤗😍♥ cok guzel bir duygu
-silinmis110- tesekkur ederim süt oluyor ondan agri oluyor diyorlar ama insan endiseleniyor yinedee