Ber277 Htccndn Sizde de karında sertleşme var mı bir de böyle sanki bir yeri karnımın bir tarafina oturuyor gibi oluyor mu
Ber277 Kubraalp67 Yani ortalama zaten böyle oluyorlar sizde de karında sertlesme ve hafif sancılarıniz var mı
Kubraalp67 Ber277 evet hem toplanması var hem sertleşmesi var bir yandan da yürürken baskı yapıyor doktor dinlen nst de sancı çıktı geçen hafta cuma günü yoksa erkenden doğum yaparsın dedi.
Ber277 Kubraalp67 Ay bana da öyle dedi işte ister istemez strese girdim sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kubraalp67 Ber277 korkudan iş güç yapamıyorum her şeyi saldım çok erken daha göze alamam. Amin inşallah🌸
surprizbebe Ber277 gayet normal. Haftalık ortalama 200 gr alıyormuş 3. Trimesterde. 7 haftanız var 1400 gr eder daha ne olsun
Gozdealtnbsk Birminik1 Profesör doktor takibindeyim benim bebeğimde 2070 gram ve çok normal her şeyi sağlığı güzel haftasıyla uyumlu diyor size nasıl geri diyorlar anlayamadım
neslsah-1 Ber277 ben her gün kahvaltıda kaşar peynir yumurta ve kefir içiyorm yoğurt yiyorm her öğünümde 31+6 da 1950 cıkmıştı suan 33+1 iz kaç oldu bilmiyorm ama yanılmada olabiliyomuş ultrasyonda canm takılma bnce bu kadar
Abbasova_gunay Ber277 ben 53kg hamile kaldim suan 33+2 56 kg bebish 2kg doktor normal dedi beslenmeme hic dikkat etmiyorum canim ne cekerse onu yiyorum 😂
neslsah-1 Ber277 ama kaşar peynir haşlanmış yumurta kefir yoğurt avakado ceviz tavsiye ederim sekerden dolayı diyetteym bnde kilo almaz diye korkuyodum ama beklediğim gibi olmadı her sabah kaşar mutlaka yiyorm abartmadan 3 4 dilim suan iyi gidiyorz bakalm
eea Ber277 benim de 33. Haftada kasık ve bel ağrılarım başladı maalesef. Doktor bana da dikkat et en azından 35. Haftayı görelim dedi. Bebeğim 33. Haftada 2100 gramdı. 35 te kontrolüm var.
Kubraalp67 eea aynısını bana da dedi kilosu 2 kg ama en azından 35 e kadar dayan hiçbir şey yapma yat dinlen bir gün bile anne karnında geçse kârdır dedi.
Ber277 Kubraalp67 Acaba neden öyle oluyor bizde bir sıkıntı da yok ikinci acaba ondan mı anlamadım suyu falan iyi dedi sadece karnında biraz sertlik var
Kubraalp67 Ber277 genetik de olabilir dedi benim annem hepimizi erken doğurmuş ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum.