eea Ber277 benim de 33. Haftada kasık ve bel ağrılarım başladı maalesef. Doktor bana da dikkat et en azından 35. Haftayı görelim dedi. Bebeğim 33. Haftada 2100 gramdı. 35 te kontrolüm var.
Kubraalp67 eea aynısını bana da dedi kilosu 2 kg ama en azından 35 e kadar dayan hiçbir şey yapma yat dinlen bir gün bile anne karnında geçse kârdır dedi.
Ber277 Kubraalp67 Acaba neden öyle oluyor bizde bir sıkıntı da yok ikinci acaba ondan mı anlamadım suyu falan iyi dedi sadece karnında biraz sertlik var
Kubraalp67 Ber277 genetik de olabilir dedi benim annem hepimizi erken doğurmuş ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Ber277 Kubraalp67 Ben ilk çocuğumu 38+5te doğurdum arada da çok fark yok 15 aylık bebeğim şuan bence onunda etkisi var
Ber277 Kubraalp67 Bir de benim doktorun ne olur ne olmaz diye ciğer iğnesi yapalım dedi erken olursa diye benee iki hafta sonra kontrole gidicem o zaman düşüneyim dedim sizin bolginiz var mı iğne hakkinda
Kubraalp67 Ber277 benim henüz ilk hamileliğim o yüzden bilgim yok maalesef ki ciğer geliştirici iğne konusunda.
Gozdealtnbsk Birminik1 Profesör doktor takibindeyim benim bebeğimde 2070 gram ve çok normal her şeyi sağlığı güzel haftasıyla uyumlu diyor size nasıl geri diyorlar anlayamadım
Gozdealtnbsk Ayrıca ultrasonda gerçek bi kilo hesabı yapmıyor bebeğin vücut ölçümlerine göre otomatik bi kilo tahmin hesaplaması yapıyor makine
Gozdealtnbsk Birminik1 farklı bir doktor görüşü almanıda tavsiye ederim çünkü biz hamileyiz ve etkileniyoruz bu tarz yorumlardan
Shylaaa Birminik1 ya bana da öyle dedi bugün doktorum. Bebek 2165 gr çıktı 33+4 üm. Herkesin böyle bu haftalarda ultrasonda kilosu 1 hafta geri çıktı doktor 2 hafta geri diyor. Kafam çok karıştı doğrusu
Birminik1 Shylaaa yanılma payı illa olur, sağlıklı beslenmeye bakalım son haftalar asıl kilo alıyorlar