Merhaba, çok mesaj atmışsınız Allah razı olsun🙏🏻 Kızım stabil elhamdülillah ancak ben birkaç gündür çok zorlanıyorum duygusal olarak o yüzden yazamadım.
Geçtiğimiz cuma günü bir beyin usgsinde hafif derece beyaz cevher ekojenitesi görülmüştür yazıyordu parantez içinde prematüreye bağlı? Şeklinde not düşülmüştü. İnternetten araştırınca çok tehlikeli olabileceğine yönelik şeyler vardı, kimi
Zaman da pramatürelerde görülüp büyüdükçe geçtiği yazıyordu haftasonu doktor olmadığı için soramadım yarın daha ayrıntılı bilgi alacağız inş hayırlı güzel haberler, umarım normaldir ve geçicidir zannıyla dayanıyorum. Yoksa okumaya araştırmaya başlarsam bazen akıl sağlığımı korumak o kadar zorlaşıyor ki.
Dünki ziyaretimizde kızım sürekli ağlıyordu, daha önce sadece bir kez duymuştum ağlamasını zaten sesi o kadar az ki, dün o kadar ağlamasına ciğerlerim parçalandı, bu duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama hayatta çok ağır şeyler yaşadım en yakınımın ama bu bambaşka bir imtihanmış, Hasbinallahü venimel vekil demeye devam ediyorum bazen çok zor olsa da, Allahım affetsin.
Kilo almaya başlamıştı ama dün aniden 60 gr vermiş normal de olabilir dediler kaka yapıp yapmama durumuna göre birkaç gün takip edilecek inşallah sağlıkla kolaylıkla geri alır diye dua ediyorum.
Dün bunları duyunca oradan çıktıktan sonra o kadar ağladım ki hala buraya yazarken bile gözümden akıyor. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Süt vermeye başlamışlardı, tolare ettikçe artırıyorlar çok az ama benim sütüm aynı hızla artmıyor. Gece gündüz sağmaya çalışıyorum ama ancak her sağımda 15-20 ml çıkarabiliyorum, hastanede sağım makinası var orada deniyorum, insanlar gelip bir
Sağışta 100 ml sağıyor asla haset etmiyorum Allah artırsın ama ben evladıma yetemezsem korkusuyla ağlaya ağlaya sağıyorum bazen. Yine de elhamdülillah şu an yetiyor inşallah artar kızıma şifa vesilesi olacak kadar diye dua ediyorum. Ama her zorlukla beraber bir de bu sütüm yetememe, kızıma yardımcı olamazsam duygusuyla baş etmek çok zor oluyor bazen. Yine de bana düşen çabalamak o yüzden var gücümle denemeye devam ediyorum. Rabbim kızıma şifa vesilesi olacak içerikte ve miktarda süt üretmeyi nasip etsin.
Halime şükrediyorum, rabbim diyorum hamile kalmayı nasip ettin elhamdülillah, kızımı taşımayı nasip ettin elhamdülillah, canlı doğum yapmayı nasip ettin elhamdülillah hepsine elhamdülillah.
Vekilim sensin, emanetim yalnızca sanadır. Kulumun zannı üzerineyim diyorsun. Zannım odur ki, kızımı hayırlısıyla kolaylıkla en kısa zamanda aklen bedenen ruhen kalben sağ salim kavuşturup, onu büyütmeyi bize nasip edeceksin, elhamdülillah. Rabbim kızımın da bizim de yükümüzü hafiflet, zorumuzu kolaylaştır. Aklımıza, bedenimize, ruhumuza sağlık ve dayanma gücü ver.
Burayı gören, okuyan kızımın durumunu soran herkesten Allah razı olsun, rabbim sizlere evlatlarınızı sağlıkla kolaylıkla hayırla bağışlasın. Benim gördüklerimi görmeyin, yaşadıklarımı yaşamayın inşallah.
Sizlerden ricam, aklınıza geldikçe, hayırlısıyla ve kolaylıkla Vera’mıza aklen kalben bedenen ruhen sağlıkla kavuşmamız ve büyütmemiz için dua etmenizdir.
İnşallah ben de hayırlı güzel haberler aldıkça başkalarına da umut olmak için buraya yazmaya devam edeceğim.
İnşallah yarın hayırlı güzel haberler alıp buraya yazmak nasip olur yeniden.