Allahım burayı başkalarına umut ve zannımın üzerinde sabit kalabilmek için yazıyorum. Sen dua niyetine kabul et ve kızımıza hayırlısıyla kalıcı sağlıkla kolaylıkla afiyetle kavuşup büyütmeyi nasip et.
Bugün kızımızı görmeye gittik, elhamdülillah, bugünümüze şükür rabbim daha da güzel ve sağlıklı günlere ulaştırsın en kısa sürede inşallah 🙏🏻
hala entübe durumda. Kalbindeki pda açıklığı için tedavi başlanmıştı ancak bugün yapılan kontrolde küçülmediği görülmüş yine de cerrahi müdahale son seçenek olduğu için tedaviyi 10 güne tamamlayacaklarmış. Ayrıca kan değerleri düştüğü için yine kan veriliyordu.
Yine bugün içim çok dağlandı. Kuzum ilk günlerde daha hareketliydi şimdi bir kolunda damar yolu, bir tarafta entübe hareket bile edemiyor, çoğu zaman halsiz gibi görünüyor. Öyle görünce çıkana kadar kendimi çok zor tutuyorum yine de kızıma sağlıkla kavuşacağımız günleri anlatıyorum.
Kalbindeki açıklığın ilaçla kapanmasını beklemiyorlar ancak cerrahiden önce tüm seçenekleri denemek istiyorlar. Şifa Allahtan, ol derse yan etkisiz, kolaylıkla, hayırla en kısa sürede kalıcı şifa olur.
Kendimi çok çaresiz ve suçlu hissediyorum. İsyan etmiyorum Allahım ama çok zorlanıyorum. Şifa sadece senden geri kalan herkes her şey vesile, sen herkesi her şeyi kızımıza kalıcı ve tam sağlık vesilesi kıl rabbim. Kulumun zannı üzerindeyim diyorsun.
Zannım odur ki tüm evlatları içinde de kızımızı hayırlısıyla kolaylıkla en acısız şekilde en kısa sürede aklen bedenen ruhen kalben kalıcı ve tam sağlıkla bizlere kavuştur ve büyütmeyi nasip edeceksin. Elhamdülillah.
Sizler de görünce Kızımız Vera’nın niyetine kalıcı ve tam şifayla bize gelip büyümesi niyetiyle aşağıdaki duayı okursanız çok sevinirim 🙏🏻
Okunuşu: “Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.”
Anlamı: Bu hastalığa şifa ver ey âlemlerin Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa veren sadece sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa veren yoktur. Öyle bir şifa ver ki hiçbir hastalık kalmasın"