Sema_nur60
Ahh çok sevindim, gözün aydın olsun sağlıkla afiyetle büyüt inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥲
Yesizm Tomucuk12 ipekceylin Deebg
Kızımın dua teyzeleri yazmışsınız Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻
Bugünümüze şükürler olsun, her yeni gün bir öncekinden daha hayırlı sağlıklı kolay güzel olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Vera yavaş yavaş büyüyor binlerce kez şükürler olsun ve genel olarak stabil hamdolsun 🙏🏻🙏🏻
Vera şu an nazal destekle nefes alıyor,şükürler olsun🙏🏻 ancak basınç değerleri çok düşük değil, kuvöz içine oradan da kendi kendine nefes almaya başlaması lazım ki, biberonla beslenme vs denensin.
Yine yeniden dualarınıza muhtacız, kızımın ciğerleri hayırlısıyla sağlıkla gelişsin sağlıkla afiyetle kolaylıkla güzellikle en kısa sürede kendi kendine sağlıkla nefes almaya başlayabilsin diye🙏🏻🙏🏻
Bir de göz enjeksiyonu yapılmıştı, bir miktar etki etmiş gerileme var ancak istenilen düzeyde değilmiş hala kırılgan durumda, ilerleme riskine karşı yakın takip ediliyor birkaç günde bir, o damlalar vs gözlerini çok tahriş ettiği için kuzum çok rahatsız oluyor gözleri ödemli oluyor çok ağlıyor o günlerde 😞 Dua edin gözleri de her organı da hayırlısıyla kalıcı ve tam sağlık bulsun en kısa sürede, sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün 🙏🏻
80 gün oldu artık psikolojik olarak yıpranmaya başladım sanırım bazen çok zorlanıyorum ama geçecek Allah’ın izniyle kızım kalıcı ve tam sağlıkla gelip büyüyünce 🙏🏻
Yazmıyorum çok sık diye unuttum sanmayın, tek tek isim isim dua ediyorum sizler için de🙏🏻