Nart Sema_nur60 ZA06
Merhaba dua teyzeleri yazdıklarınızı şimdi gördüm kusura bakmayın🙏🏻
Vera çok şükür stabil ve büyümeye devam ediyor🙏🏻 Şu an Küvöziçinden nefes alıyor binlerce kez şükürler olsun, Bpd (brunkopulmoner displazi) sebebiyle biraz yüksekten alıyor onu azaltabilmek için yeni ilaç başlandı inşallah sağlıkla afiyetle kolaylıkla zahmetsiz ve yan etkisiz şekilde etki ederek, oksijen ihtiyacının azaltılması ve hayırlısıyla en kısa sürede de kuvöziçinden ayrılması ve stabil şekilde sağlıkla kendi kendine nefes alabilmesi için dua ediyoruz, siz de dua ederseniz çok seviniriz🙏🏻
Bugün 107 gün oldu artık her gün Vera’yı orada bırakarak eve gelmek daha da zorluyor. İsyan etmiyorum ancak Allah affetsin bazen çok zorlanıyorum ama hayırlısıyla kalıcı ve tam sağlıkla kavuşacağımıza inanıyorum, Rabbim tüm yavruları içinde de benimkini hayırla güzellikle kalıcı ve tam sağlıkla afiyetle bağışlasın 🙏🏻
Rop için enjeksiyon olmuştu bir ay kadar önce bu haftaki kontrolde ropun yeniden başladığını söylediler ancak henüz müdahale edilecek noktada değilmiş. Hayırlısıyla afiyetle kolaylıkla zahmetsizle en kısa sürede kalıcı ve tam sağlığına kavuşsun diye dua ediyoruz 🙏🏻
Bugünümüze şükürler olsun, her yeni günümüz bir öncekinden çok çok çok çok daha hayırlı, sağlıklı, güzel ve kolay olsun🙏🏻
Her hacet namazımdan sonra kızımla beraber Tanıdığım, tanımadığım her anneye dua ediyorum, Rabbim sizlere yoğun bakımın kapısından bile geçirmeye gerek duydurmadan, benim gibi hastane kapılarında iyi haberler bekleyenleri de kolaylıkla, rahmetle, afiyetle, imtihansız sağlıkla kavuşturup hayırla güzellikle büyütmeyi nasip etsin.
Güzel dualarınız, Vera’mı unutmadan düzenli olarak sorduğunuz için minnettarım Allah hepinizden razı olsun, güzel yüreklerinizle karşılaşmayı, karşılıklı dualaşmayı nasip edene de binlerce kez şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻