Eylul41
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim samimi dualarınız için. Bazen çok zorlanıyorum ama bugünümüze hamdolsun, her yeni günümüz bir öncekinden hayırlı, sağlıklı,afiyetli, kolay olsun inşallah 🙏🏻
Gözlerine enjeksiyon yapıldı çok şükür etki etmeye başlamış dediler ama uzun süre takip edilecekmiş zamanla anlaşılıyor sanırım etkinliği, inşallah yan etkisiz kalıcı ve tam şifa vesilesi olmuştur diye dua ediyorum 🙏🏻
Onun dışında ekstübe ettiler takip ediliyor, tolere etme durumu. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla afiyetle kolaylıkla yan etkisiz şekilde tolere etmesini nasip etsin diye dua ediyorum.
71 gündür yoğun bakımda inşallah zorluklarımız bitmiş olsun bundan sonrası hayırlısıyla sağlıkla, afiyetle, kolaylıkla, yan etkisiz şekilde adım adım kalıcı ve tam sağlığına çıksın yavrumun.
Tüm yavrular içinde de benimki hayırla güzellikle kalıcı ve tam sağlıkla ailesine kavuşsun, hayırla sağlıkla afiyetle büyüsün,hayırlı uzun ömürleri olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rabbim sizin de evladınıza sağlık afiyet versin 🙏🏻 bebeğinize de zahmetsiz sağlıkla afiyetle kavuştursun inşallah.