*Allahım burayı başkalarına umut ve zannımın üzerinde sabit kalabilmek için yazıyorum. Sen dua niyetine kabul et ve kızımıza hayırlısıyla kalıcı sağlıkla kolaylıkla afiyetle kavuşup büyütmeyi nasip et***
Kızımın dua anneleri sormuşsunuz dua etmişsiniz Allah razı olsun.
Buraya en son yazdığımda, beyin usgsinde bazı değerleri sınırda görünüyor yazıyor demiştim internette, o gün sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişti, sütüm azaldı. doktor düzenli aralıklarla tekrar çekilerek takip edileceğini söyledi. Kızımın bu süreci Allah’ın izniyle hayırlısıyla, kolaylıkla hiçbir kalıcı sıkıntı yaşamadan atlatması için sürekli dua ediyorum 🙏🏻 Sizler de aklen kalben bedenen ruhen her şeyiyle kalıcı ve tam sağlıkla bize kavuşması ve büyümesi için dua ederseniz çok sevinirim 🙏🏻
Kalp ameliyatından sonra entübeden ayırmayı deneyeceklerini söylemiştim, kalbindeki açıklığın bulunduğu, ameliyattan önceki süreçte ciğerleri de etkilenmiş bu yüzden tolere edemiyormuş ayrılmayı 😔.
O sebeple kortizon tedavisine başlanacaktı bugün, doktor 10 gün süreceğini söyledi bazen tek kürde etki ediyormuş bazen üç kür bile etki etmeyebiliyormuş ama ben Allah’ın izniyle 10 günlük kürün hayırlısıyla, kolaylıkla, güzellikle, yan etkisiz ve en kısa sürede kızıma şifa vesilesi olacağına inanıyorum.
Sizler de dua ederseniz çok sevinirim.
Allahım,
…………………………………………………………………
Amin.
Bu yukarıdaki boşlukta, her birimizin aklımızdan kalbimizden geçtiğini bildiğimiz/ bilmediğimiz binlerce dilek var.
Allah kendimiz için sevdiklerimiz için nasıl dua edeceğimizi şaşırdığımız tüm istekleri dilekleri hayırlısıyla, kolaylıkla,güzellikle, en kısa sürede kabul ve nasip etsin.
Busra_arasss Serifeknc Sema_nur60 Nuranatlar_5561 Yesizm Durunun_kardesi
Huzurluve