**Allahım burayı başkalarına umut ve zannımın üzerinde sabit kalabilmek için yazıyorum. Sen dua niyetine kabul et ve kızımıza hayırlısıyla kalıcı sağlıkla kolaylıkla afiyetle kavuşup büyütmeyi nasip et
Bugün kızımın hayattaki 1. Ayı. Elhamdülillah.
Günler bir yandan geçmiyor gibiyken bir yandan hızla geçiyor.
Dün değil önceki gün, uzun zamandır ilk kez kızımızı hareketli görüp çok sevindik, bin şükür. Ama nedense dün sabahtan beri üstümde bir hüzün ve içimde sıkıntı var, ağlamaklıydım. Hastaneye gittiğimizde kızım aşırı bitkin görünüyordu, gözlerini açamıyordu. Önceki gün gördüğümüz Vera ile çok başka görünüyordu.
Sorduk, entübeden çıkarmayı denemişler, bir süre tolere etmiş ama sonra apne geçirmiş soluğu durmuş bir süre ve oksijeni düşmüş o sebeple yeniden entübe etmişler. Kilo vermiş yeniden, solunumu zorlanmış olabilir dediler. Apnenin sebebini belirlemek için kafa ultrasonu ve akciğer grafisi çekeceğiz dediler.
Kızımı öyle görmek beni mahvetti. Dünden beri ağlamamı durduramıyorum.
Sonra oradan çıkınca birkaç saat sonra e nabızdan bakınca kafa ultrasonunu gördük, ultrasondakileri internete yazınca, takip edilmesi gerektiği sınır değerler olduğunu ilerlemesi durumunda beynin zarar görebileceği, hidrosefali vs olabileceği gibi şeyler yazıyordu. Korkunç şeyler. Öncekinde böyle şeyler yoktu, ne zaman,nasıl, neden oldu bilmiyorum. Bugün ayrıntılı bilgileri alacağız gidince.
Onu gördüğümden beri ne yemek giyebiliyorum, ne ağlamamı durdurabiliyorum.
Hep aynı duayı ettim doğmadan da, ömrü ben yazamam sen yazarsın Allahım, eğer benim çocuğumun alacak nefesi yiyecek ekmeği yoksa onu süründürme, dünya nimetlerini anlamayacak, şükür edemeyecekse boş yere acı çektirme ona.
Sadece ben çok zayıfım Allahım, sen affet, anneliğime say. Bu zamana kadar bir kez birine faydam dokunmuşsa, bir kez bile kalbim kırılmışsa, haksızlığa uğramışsam sen onun ecrini benim kızımın sağlıklı, sıhhatli hayırlı uzun ömürlü olmasına say.
Zannımdan şaşırtma. Ben kızım için hayırlısıyla kolay güzel en kısa sürede aklen kalben bedenen ruhen kalıcı ve tam sağlık diliyorum.
İsyan etmiyorum, Allah’ın izniyle bunu da kolaylıkla, sağlıkla atlarız kızım. Vekilim Allah, emanetim ona,
Şifa sadece ondan geri kalan herkes her şey sadece vesile. Rabbim herkesi ve her şeyi kızımın aklen kalben bedenen ruhen kalıcı ve tam sağlığına vesile kılsın.
Burayı görürseniz Veranın her şeyiyle kalıcı ve tam sağlığına kavuşması ve sağlıkla afiyetle hayırla mutlulukla büyümesi için dua ederseniz çok sevinirim.