Almira_ Htccndn bebegin her şeyi zaten yaklaşık 8 kilo tutuyor. Nasl 5 kilo aldınız. İlk dönemde kilo mu verdiniz
Lavin___ Asmklc 34+5 +10 kiloyla devam ediyoruz😅 son ayımız fakat özellikle son ayda fazla alınıyormuş herkes öyle diyor… 2’den fazla almak istemiyorum ama mümkün değil sanırım 😭
Htccndn Asmklc ben iyi olarak düşünmüyorum canım vallaha daha fazla almaktanda çok korkuyorum çünkü 78 kiloyla hamile kaldım ilk aylarımda 75 kiloya düştüm mide bulantılarından dolayı şuandada 79-80 arası gidip geliyorum 😒
Turkan35 Asmklc benim direkt bacaklara gitti ya üst kısmım zayıf olduğu için herkes aaaaa hiç kilo almadın ne güzel diyor 😃😃 halbuki bacaklar Roberto Carlosa döndü iyice 🥲
Htccndn Almira_ ben 78 kiloyla hamile kaldım ilk aylarımda 75 kiloya düştüm şuanda 33+4 günlük hamileyim 79-80 kg gidip geliyorum
Almira_ Htccndn ilk başlarda kilo verduginiz ixin normal. Ben 55 ile hamile kaldım, 59-60 im şuan 20..hafta. hiç kilo veremedim
Turkan35 Tatlianne35 yaaa sizin gibileri duydukça moralim bozuluyor benim 😃😃 8 kilo aldım 30 haftadayım. Başlarda kilo falan mı verdiniz?
Tatlianne35 Turkan35 ilk hamileligimde 22 kilo aldm oglum 2 buçuk kilo doğdu smdi bilerek yaptığım Bi diyet vs yok sadece oğlum çok hareketli yerimde durmuorm abur cubur sağlıksız şeyler yemiorm o kdr
crazyymom Asmklc ay ben daha 12 haftada 2 kilo almışım bu gidişle bayağı alcam oğlumda 25 kilo almıştm😀