Booksandcats Tugcecimbisn ucu böyle tırtıklı gibi ya o tırtıkların arasında dolmuş oluyor benimkiler sarımsı minik minik kabuk gibiler ama çevresi de çok büyüdü meme uçlarımın biraz da karardılar 🥲
Booksandcats Tutaste_ 2 cm açılmam var nstde sancım da çıkıyor ama gelen giden yok 1 haftayı geçti kıvrana kıvrana geziyorum 🤣 dün yine gittik hastaneye ebe kafası elime geliyo dokunduğum anda geri gidiyo balık gibi dedi 🤭🤣
Tutaste_ Booksandcats ahahahhahahahahah doğası yok balıgın demekki rahatı yerinde tabi dogup başıma ne bela alacam diyo simdide akıllı 😀😀😀😀
Booksandcats Tutaste_ doğunca senden hiç iş beklemiycez yine istediğin kadar yat annecim hem daha rahat yatarsın geniş geniş falan diyorum ama yok 🤣 bugün kontrolümüz var bi değişiklik olmadıysa sezeryana çeliniyor aklım 🥲
Booksandcats Tutaste_ ay inşallah sezeryandan ben çok korkuyorum ama çok ağrım var sabah kalkınca bişey olmuyordu hiç akşama doğru başlıyordu minik minik bugün çok fenayım inşallah açılıyorumdur 🥲
Tutaste_ Booksandcats ayy hadi insallah. Meryem suresi oku bol bol bide Meryem ana otu kullan burda bayagı faydasını gören olmuş 😇
Balyanaklikoalam Asmklc 26+0 +5 kilo ile devam çok hızlı kilo alıyorum duramıyorum 🥺 ekmeği bıraktım aslında ama yine de alıyorum 😏
Turkan35 Asmklc benim de 30+1’de 8 kilo. Normal mi çok mu kestiremiyorum 🫣 kalan 10 haftada kaç kilo alınıyor acaba yaklaşık
Asmklc Turkan35 insallah cok almayiz eşit gidiyoruz😂 bence cok fazla almadik ama azda almadik, kendimizede kilo gelmis belli😂😂😂
Turkan35 Asmklc benim direkt bacaklara gitti ya üst kısmım zayıf olduğu için herkes aaaaa hiç kilo almadın ne güzel diyor 😃😃 halbuki bacaklar Roberto Carlosa döndü iyice 🥲