Almira_ Htccndn ilk başlarda kilo verduginiz ixin normal. Ben 55 ile hamile kaldım, 59-60 im şuan 20..hafta. hiç kilo veremedim
Mrvee1923 ayy ben çok kilo aldım galiba sizinkileri görünce şok oldum. 20+6dayım +7 kilo aldım anormal mi normal mi bilmiyordum. Şimdi okuyunca anormal almışım gerçekten son trimesterde napcam acaba ben
Batn7_ Mrvee1923 haftamız günü gününe aynı canm kilolarımız da öyle valla burdakileri okuyunca diyorum ben orduyu yiyorum herhalde ne bilim inşallah çok almayız🥲
snoopy 32+2 ve 8 kilo aldım, bana göre çok çünkü kilo çok almamalısın diyor doktorlarım. Ama bu haftalarda artık haftalık 500 gram alınır yazıyor uygulama 😎 5 haftam kaldı sezaryen için. 80 kilo olmadan tamamlarım umarım 😅
Batn7_ cLearQueen bende kilolu hamile kaldım ama ne yapıyorsunuz. Ben biraz fazla yesem ertesi gün hemen 1 kilo alıyorum. Yani almadan nasıl durulur 🙈 daha 20. Haftadayım
Mrvee1923 Batn7_ :)) ben anlamıyorum normalde de çok yiyen bi insandım aksine hamilelikte yiyemiyorum bile eskisi gibi nasıl olur da 7 alırım :)
cLearQueen Batn7_ duruluyo işte 😃 saglikli besleniyorum cok saglıklı hem de gercekten… her aksam da yürüyüş yapıyorum 1 saat
Batn7_ Mrvee1923 benim de iştahımın maşallahı var. Tutmaya çalışıyorum ama yiyince de yiyorum. Benim 2. Hamileliğim ilkinde de 20 kg almıştım sonra verdim ama spor falan yapmasaydım zor verirdim. senin ilk mi canım
Batn7_ Mrvee1923 yine de tadını çıkar çok da düşünme canm inan kilo veriliyor 😊🥰 bende kasmamaya çalışacağım da etraftaki insanlar hiç susmuyor benim aaaa nasıl kilo aldın diye 🤦🏻♀️
Miniklerinannesiyim Parilti007 30 u buluyor canım kuzenim 32 de dogum yapmasına ragmen 33 kilo almıştı bebekleri de 2200 1900 gram dogdu
Mugey Parilti007 ben 37+0 dayım 16 kilo aldım toplam başta hiç vermedim. Gebelik şekerim çıktığı için dikkat ettim ama onun etkisi vardır