Asmklc Asiri istahim acilmamasina rağmen, 30.haftam da 8 kg almisim muhtemelen bebegim daha 1,5 kg falandir😂
Gmzgm Asmklc 23 hafta +1 kiloyla devam ilk hamileligimde de sonlara dogru kilo almıştım çok fazla su tüketiyorum ekmeği tuzu az tüketiyorum
Booksandcats Tutaste_ benim de doktora göre 18 eski kıyafetlerime göre 30 falan gibi 🫠 her yerim yarıldı her gün yeni çatlaklar keşfediyorum 🤣
Tutaste_ Booksandcats valla billa. Benim karnım bizim köyün yolları gibi su yarıkları var boyle sanki😀😀😀 elbiselerim benimde olmuyor popodan gögüs ten karından. Gogusler 90 dan 105 e cıktı hatta 110 takıcam bu aydan sonra 🤷
Booksandcats Tutaste_ ben de aynalardan kaça kaça geziyorum benimkiler de 75ten 110 oldu çok fena durumdalar inek gibi hissediyorum kendimi 🤣 veririz inşallah doğumdan sonra 🫠
Tutaste_ Booksandcats valla insallah sütümüz olsuna bukadar büyümeye karşı. Senin geliyormu şimdideen
Ebrarckdr E_E1996 Lütfen taktikk verir misiniiz ben 12 haftalık hamileyim fazla kilo almak istemiyorum nasıl korurum kilomu?
Dlrdilara Asmklc 20 hafta +2 kg 🤭 28e kadar hiç almamaktı niyetim ama son bir haftadır ekmeği fazla kaçırdım maalesef hemen yansıması göründü tartıda
Booksandcats Tutaste_ 2 cm açılmam var nstde sancım da çıkıyor ama gelen giden yok 1 haftayı geçti kıvrana kıvrana geziyorum 🤣 dün yine gittik hastaneye ebe kafası elime geliyo dokunduğum anda geri gidiyo balık gibi dedi 🤭🤣