Emel_11 NurABE ben gündüzleri içiyorum maden suyunu iyi geliyor kemik ağrılarıma buna iyi gelmedi:( inanır mısınız dün gece hacamat bile geçti aklımdan ay nasıl kurtulucam diyip duruyordum 😄🥲
NurABE Emel_11 hacamatın faydasını gördüm ben bu gebeligimdede yaptırmayı düşünüyorum inşallah sizede faydası olur ☺️
Emel_11 NurZenkin bende sol tarafa yatıp dün yastık koydum,sanki etkisi oldu gibi psikolojik mi bilmiyorum ama indirince garip oluyordu tekrar yastığa koyuyordum gece
Emel_11 Berivan_sr işte hafiflemedi yani ayak altına yakın çarşaf altına koydum hatta eşimin ayakları da öyle ahchsfhs onun da ayağına yakın koydum 🥲😄
Emel_11 Derya3535 onu fark ettim gerçekten ama gebelikte çıktı daha dikkatli olurum bundan sonra 🥲 teşekkür ederim
Anonimanonim Emel_11 bi çare bulabildiniz mi? Çok kötü bir şey 🥺🥺🥺 bu saatte eski forumları okuyup çare arıyorum allahım kimsenin basına vermesin
Emel_11 Anonimanonim kendi kendine geçti gibi bişi oldu eskisi kadar olmuyo ama bu kez kramplar başladı 🥲
Emel_11 Anonimanonim ben her sabah bir adet maden suyu içiyorum içerisindeki magnezyum sayesinde ağrılarım azalıyor diyebilirim sizde içiyor musunuz?