Sna1244 Kızlar ben de bugün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama bembeyaz bir çizgi çıktı belirtilerim var bugün yada yarın kan versem çıkarmı sizce bat 15 eylül
Gizemmmmmmmm Şimdi gidiyorum kan vermeye bakalım 1 2 saate belli olur çok korkuyorum kızlar dua edin ya teşekkürler 🫶 Allah hepimize nasip etsin inşallah 🌺
Gizemmmmmmmm isimsiz19 ayyyyy inşallah canım benim ya kanı verdim 1 saat içinde çıkar atıcam hemen size de sonucu
1k_miranur Gizemmmmmmmm hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizler içinde dua edin🥹🩷
Solmaz-Papatya Gizemmmmmmmm hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde değerinin artmasını nasip etsin kucağına almayı nasip etsin 🤲
Edanur60 Gizemmmmmmmm yaaa çok sevindim canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍🫶
Gizemmmmmmmm Amin inşallah canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı hepinize olsun inşallah 🫶🤲
Edanur60 Gizemmmmmmmm evet kanda çıkar benim 2 gün geçmişti canım ama hiç belirtim yoktu umudumda olmuyordu çünkü tedaviye gidecektik o ay hamile olduğumu öğrendim
isimsiz19 Gizemmmmmmmm Yaaa demiştim rabbim sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşan bizlere de dua edin🥹🙏❤️
Kucuk_dunyam Gizemmmmmmmm canım hayırlı olsun inşallah ikimizinde aynı gün öğrendik ve değerlerimiz çok yakın birbirine inanmazsın ama bide adaşız seninle 🥰🙈