Gizemmmmmmmm isimsiz19 erken gebelik bozuk olmasaydı iyiydi ama başka kaset test yaptım görseli yükledim
Gizemmmmmmmm Erken gebelik yaptım test bozuk çıktı moralim bozuldu bende tekrar başka marka kaset test yaptım şimdi yüklüyorum kızlar ikisinde
Edanur60 Gizemmmmmmmm hayırlı olsun canım var gibi bende bu şekilde öğrenmiştim içinin rahat etmesi için kan ver bence en garantisi ☺️
gizemmmcns Gizemmmmmmmm canım hayırlı olsun inşallah gönlünce olur herşey bugün bende test yaptım çok silik çıktı yarın sabah erken gebelik testi yaocam onda da çıkarsa kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberlerle gelirsin 🥰🌸
Gizemmmmmmmm Hanzde bbaa2805 inşallah canım ya amin amin rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Gizemmmmmmmm Edanur60 bat 13 Eylül Cuma ya kanı bugün versem çıkar mı acaba sizinki geçmişmiydi verdiğinizde
Gizemmmmmmmm Ebaki amin inşallah öyledir ya çok heyecanlıyım kanı bugün versem adet cuma günü çıkar mı acaba beklesem mi bilemedim
Edanur60 Gizemmmmmmmm evet kanda çıkar benim 2 gün geçmişti canım ama hiç belirtim yoktu umudumda olmuyordu çünkü tedaviye gidecektik o ay hamile olduğumu öğrendim
Gizemmmmmmmm Ebaki tamamdır o zaman bugün vericem kanı haberlerle gelirim size kızlar dua edin lütfen