Solmaz-Papatya Gizemmmmmmmm hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde değerinin artmasını nasip etsin kucağına almayı nasip etsin 🤲
Gizemmmmmmmm Kubra0606 benim erken gebelik testi değildi 2 tane kaset test yaptım silikdi yukarda görselleri var bana sanki sizinkinde de çok silik var gibi gözüktü
Kubra0606 Guneyinannesi1 görebildiniz mi gerçekten:) göğüs şişliği ve bel ağrısı var şuan. Ama kesin değil henüz kan vermedim :)
Gizemmmmmmmm Guneyinannesi1 belirtim size diyebilirim belki herhalde tuttuğundan beri var geçen hafta yoğun kaşık ağrısı aşırı mide bulantısı aşırı kısır yedim göğüs hassasiyeti büyümesi sık idrara çıkma ve son 3 gündür de yoğun uyku hali
Kubra0606 Gizemmmmmmmm maşallah sizinki kaset test olmasına rağmen silik. Benimki erken gebelik silik. Bat tarihlerimiz aynı :)
Edanur0910 Gizemmmmmmmm ay bende öyleyim bir tencere dolusu kısır yedim benimde kasığım pıt pıt atıyor geçiyor sonra 18 de oldum geçen ay 28 de yumurtlama gördüm inşallah hamileyimdir 🌸
Kubra0606 Guneyinannesi1 ya kan vermeden kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü yanılabilir test falan dediler. Kanda veremedim yeni evliyim ikametgahım ailemin olduğu yerde kaldı. Acilde nasıl test verebilirim acaba daha önce hiç vermedim.
Kubra0606 Guneyinannesi1 daha önce konuşmuştuk sanki sizinle :) çocuğunuz vardı galiba inşallah sağlıkla ona kardeş gelir :)
Kubra0606 Guneyinannesi1 birde mide bulantısı başladı ama muhtemelen heyecandan oldu belirti mi bundan tam emin olamadım