incimm-2807 beautifulgirl amin inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz bebeklerimiz meleklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla kucaklarimiza alalım zor günler geçsin artık
beautifulgirl mucizemgelsin61 sonuçları ne zaman çıkacakmis peki canım bana 2 ay dediler yarın banada derlerse yaptıracağım gerçekten çok çaresiz kalıyor insan
mucizemgelsin61 beautifulgirl Siz henüz yaptırmadınız ama yaptıracaksınız dimi? Ya bana 3 6 hafta en geç 8 hafta dediler sonuçlar için .. Çok çaresiz kalıyor inanırmısın dün akşam tam 3 saat ağladım yani kendimi o kadar kötü hissettimki insan böyle anlarda kendini yanlız hissediyor bide çünkü
Alone beautifulgirl 4 lü testin pek doğru çıktığını düşünmüyorum. Ama bir kaç bulgu da var demişler size gerçi. iyi bir doktora amniyosentez yaptırabilirsiniz emin olmak istiyorsanız ki konseye girecekseniz (bende daha önce girdim) size amniyosentez önerecekler
beautifulgirl mucizemgelsin61 evet yaptırmadım detaylıda söylemişlerdi 4 hafta geçti şimdi gittim gelişmemiş o yüzden tekrar gideceğim isterlerse yaptıracağım bu sefer
Zumranranns_ mucizemgelsin61 bende yaptırdım ilaç falan yazılmadı bana eşimle aramızda kan uyuşmazlığı vardı amniyosentezden sonra bana onu yaptırttılar
mucizemgelsin61 gizem3435 Sonrasında herhangi bi komplikasyon gelişmedi dimi şimdide ondan korkuyorum bişey olur diye düşük riski enfeksiyon riski falan
gizem3435 mucizemgelsin61 o riskler çok düşük bir ihtimal dedi doktor. Yani endişe edecek birşey yok dedi. Herhangi bir sorun yaşamadım sonrasında.
incimm-2807 mucizemgelsin61 bende ense kalınlığı çıkmıştı fakat bugün doktor fetal dna yaptırdı onu bekleyeceğiz cvs yaptırmak istemediğimi söyledim zaten risk çıkarsa amniyosentez yapılacakmış
mucizemgelsin61 incimm-2807 Anladım canım çok geçmiş olsun umarım bu zor stresli günleri bir an önce atlatırız 🙏
incimm-2807 mucizemgelsin61 amin inşallah tez zamanda geçer bu günler. Fitil içinde bende çok huylu biriyim. Endişelenme hiç bende sabah akşam fitil kullanıyorum doktora gideceğim günler kullanamıyordum doktor bir saat uzaklıkta çünkü evime. Bu akşam alırsın. Bir iki gün aksaklıktan birşey olmaz 🥰
mucizemgelsin61 Kızlar ben normalde akşamları progestan fitil alıyorum da dün akşam almadım korktum birazda hassastım acaba almamda bi sakıncı olurmu ya bunuda sormak hiç aklıma gelmedi hastaneyede ulaşamadım bugün😒
mucizemgelsin61 incimm-2807 Aynen şimdi ne bilim işlem yapıldı ya dedim bişeyleri tetiklerim belki falan ondan korkuyorum.. Tamam canım teşekkür ederimm☺️
incimm-2807 mucizemgelsin61 rica ederim ne demek için rahat olsun Rabbim korusun bebeklerimizi. Sen keyfini çıkar uzan dinlen sürekli bosver 😍