mucizemgelsin61 İşlem sonrası ilaç falan yazılıyormu acaba bilen varmı işlem yapıldıda sormayı unuttum ya ne bilim yazılıyorsada unutulmamıştır dimi☺️
Alone mucizemgelsin61 cnm bana doktorum her ihtimale karşı düşük dozlu antibiyotik başlamıştı. Tatile gideceğim demiştim ama oralarda enfeksiyon riski olmasın madem önlem alalım demişti. Normalde de veriyorlar mı ama bilmiyorum
incimm-2807 mucizemgelsin61 çok geçmiş olsun. Benden de cvs istenildi covid oldum bekletiliyor ama amniyosenteze dönmek istiyorum. Çok acıyor mu çok korkutuyor bu işlemler beni. İğneye de hiç dayanamam çok korkarım 😑
gizem3435 mucizemgelsin61 işlem biter bitmez enfeksiyon olmayım diye bi iğne yapmışlardı. Bı sorun isterseniz.
Zumranranns_ mucizemgelsin61 bende yaptırdım ilaç falan yazılmadı bana eşimle aramızda kan uyuşmazlığı vardı amniyosentezden sonra bana onu yaptırttılar
mucizemgelsin61 Alone Anladımmm gidip sorsammı acaba ya üşeniyorumda çokda yürümek istemiyorumhastanenin dışındayım ama yakınım😏
beautifulgirl mucizemgelsin61 Alone incimm-2807 gizem3435 kızlar niye yaptırınız sizde nasıl riskli mi doktor beyninde kist var kalbinde parlaklık var 25+6 olması gerekiyormuş 22 çıktı ölçümlerde küçük kalmış Perinatalog kons verdi yarın gideceğim çok endişeliyim
Alone mucizemgelsin61 bişey olsa söylerlerdi ama bazen unutabiliyorlar da. İstersen dön geri aklında kalmasın en azından ama gerçi öğlen arasına kalacaksın. Çok da yürüme ama ya ilk gün çok ayakta durmamak gerekiyor
gizem3435 incimm-2807 amniyosentez yaptırdım canım da çok azdır ama hiç acımadı sadece sıvı alınırken çok az hissettim. Hatta iğneyi çıkarmışlar onu bile fark etmedim. Sonrasında enfeksiyon olmamam için kalçadan yaptıkları iğne daha çok acıdı öyle düşünün 🥴
mucizemgelsin61 incimm-2807 Yani ben çok korkarak girdim tabi ama korkulacak kadar değil iğnenin giriş ve çıkışı hiç acımadı desem inanın sadece o sıvıyı çekerken biraz rahatsız oluyorsunuz acı değil ama rahatsız edici bi his 5 dakikalık bi işlem zaten
mucizemgelsin61 Alone Aynen girmedim zaten muhtemelen yazarlardı ya zaten 1 saat müşadede kaldım antibiyotik yapmışlardı orda
mucizemgelsin61 gizem3435 Sonrasında herhangi bi komplikasyon gelişmedi dimi şimdide ondan korkuyorum bişey olur diye düşük riski enfeksiyon riski falan
incimm-2807 gizem3435 yaaa ay bakalım artık bana daha var amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah yapıldığında benimde acımaz 😇
incimm-2807 gizem3435 bu arada geçmişe dönük konuşmalarınızda down sendromu çıktı demişsiniz öncelikle çok geçmiş olsun. Bu kanıya öncesinde nasıl varıldı. Benim ense kalınlığına bakıldı tek 3.2 çıkmıştı ve cvs istenildi direk
incimm-2807 mucizemgelsin61 anladım teşekkür ederim inşallah bakalım bir doktorla konuşalım süreç nasıl ilerler. Şuan 13 haftalık hamileyim covid olunca cvs yapılamıyor inşallah benimki de kolay geçer
Alone mucizemgelsin61 işte o antibiyotiğin devamı gibi mi vermişlerdi acaba ya tam hatırlayamadım da 3 sene olmuş devlette mi yaptırdın arayıp soramazsın demi
mucizemgelsin61 Alone Aradım anında ulaştım ve yardımcı oldular şaşkınım yani devlet hastanesi olduğu için asla ulaşamam diye düşündüm:) Herhangi bi ilaç yazılmasına gerek yokmuş zaten antibiyotik yapmışlardır o yeterli dedi
Alone beautifulgirl ben daha önceki gebeliklerimde yaptırdım cnm 2 kere. Biri temiz çıkmıştı biri down sendromlu çıktı(Şuan 2.5 yaşında). İkili tarama sonucum riskli çıktığı için yaptırmıştım. Senin ikili sonucun nasıldı
incimm-2807 beautifulgirl benim ense kalınlığı 3.2 çıktı ikili test yapılmadı direk cvs istenildi ondan yaptıracağım
beautifulgirl Alone ikili yaptıramamistim ama 4lu testi yaptırdim doktor sınırdan yüksek çıkmış dedi 1.385 çıkmış sonucum da
Alone beautifulgirl 4 lü testin pek doğru çıktığını düşünmüyorum. Ama bir kaç bulgu da var demişler size gerçi. iyi bir doktora amniyosentez yaptırabilirsiniz emin olmak istiyorsanız ki konseye girecekseniz (bende daha önce girdim) size amniyosentez önerecekler
incimm-2807 beautifulgirl amin inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz bebeklerimiz meleklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla kucaklarimiza alalım zor günler geçsin artık
beautifulgirl mucizemgelsin61 sonuçları ne zaman çıkacakmis peki canım bana 2 ay dediler yarın banada derlerse yaptıracağım gerçekten çok çaresiz kalıyor insan