Kubraalp67 Simge22 benim daha çok küçük 32 haftalık daha 2 kilo değil bebeğim yaşar mı diye endişem var ondan yerimden bile kalkmıyorum korkudan ne kadar dursa kârdır diye.
Simge22 Kubraalp67 rabbim ol derse herşey olur kendi kendine stres yapma sakın iyi düşün iyi olsun ağır falan kaldırayım deme o konularda biraz dikkatli ol benim kızkardeşim 8 aylıkken doğdu ikizlerdi doğduğunda 1 kg civarında idi doktor yaşamaz dedi rabbim yaşattı yani sen hiç kulak asma enerjini yükselt düşürme
Kubraalp67 Simge22 yok zaten hiçbir şey umurumda değil sağ salim doğsun yavrum ev temizlik falan gözüme gelmiyor. Rabbim büyük dediğin gibi ol der olur.
Simge22 Kubraalp67 kesinlikle canım Instagram varsa ekle sormak istediğin herşeyi sorabilirsin seve seve cevaplarım ☺️
Kubraalp67 Simge22 var Instagram hesabının ismini yazarsan takip ederim çok sağol Allah razı olsun 😊💕
Eylulmeselesi Simge22 aynı durumu bugün bende yaşadım çok şiddetli bir sancıydı , sancı sırasında bebeğimde hareket ediyordu, 2 dk kadar sürdü sonrasında belimde ağrı kaldı ara sıra belim daha şiddetlenerek ağrımaya devam etti
Simge22 Eylulmeselesi benimkide ya 13 ünde randevum var doktora sabahtan başladı o sancılar hala da devam ediyor oluyor geçiyor anlam veremedim
hepoyleolurzaten_ Simge22 36 haftalık haamileyim belimden karnıma ve kasığıma doğru sancı giriyor resmen bide sol bacağımın. Üstü vajinamın yanı taraf çok ağrıyor.belimde ağrıyor midemde bulanıyor inşAllah erken gelmez. Bebiş
Eylulmeselesi hepoyleolurzaten_ 34 den bu yana bende var hafif hafif olması gayet normal ama benim bugün yaşadığım aşırı şiddetli bir sancıydı
Simge22 hepoyleolurzaten_ doktor su haftada doğar falan diye tahmin yaptı mı yada gelişimi önde gidiyorsa erken gelebilir mesela benim bebiş de en son 1 hafta kadar önden gidiyordu ama adet tarihini baz alıyoruz
Eylulmeselesi Simge22 en azından bir hafta daha bekleyelim inşallah öyle gelsin istiyorum ama bakalım kızım ne zaman gelmeye karar verecek bilemeyiz 🙈 biraz dışarıda yürüyüş yaptım duş aldım dinleniyorum sadece belimde ağrı var kasılma gibi değil sanki belimi zorlamışımda ağrıyor gibi
hepoyleolurzaten_ Simge22 evet sancılar çoğalırsa erken gele bilir dedi suyun falan gelir eyer çok ağrırsan iğne dedi onu vursunlar.sancın. Dinsin.yani 38i bekleyelim ama ondanda erken gelirse bişey yapamayız dedi.36ı olduk zaten.Tam şu haftada gele bilir de demedi.
Simge22 Eylulmeselesi belden vuran ağrın olursa oZaman doğum başlangıcı diyorlar halbuki benimde belimden kasıklarıma vuruyor birde sızı şeklinde kasıklarım çok ağrıyor kasılıyor karnım günler geçmiyor 😅
Eda1254 Simge22 bende oldu adet samcisi gibi diyimi ve geldiğinde ağrınızdan kasiliyosunuz vajinaya baskı oluyo çoğunluk ağrı orda böyle yirticakmis gibi bende yaşadım sizin gibi iki üç gün çektim sonra sahada sıklaştı ve hastaneye gittim ilk gece anlamadılar bile akşamı suyum geldi sabahı dört santimdi açıklığın sabahta baya çektim o ağrıyı artarsa bı gidin derjm
Simge22 Eda1254 evet karnımda da çok kasılma oluyor hareketli bebik bide belden kasiklara vuruyor ağrı daha da sıklaşır ise doktora yazarım ona göre bir plan yaparız beklemedeyim her an ☺️
Simge22 M-Urass_Mom bende de canım ağrılar sıkılaşır ise doktora görüneceğim hala sancı çekiyorum direniyorum resmen 😄 yalancı sancı yaşadık ya hep belki buda öyledir diye
Simge22 Nezahatozen valla yarım saat önce 3 defa oldu 1. Sinde 1 dk kadar sürdü 2. Sancı olduğunda 1. Sancı geçti 2. Sancı 5 dk sonrası geldi 3. Sancida dakkkaya bakamadim
M-Urass_Mom Simge22 Yalancı sancı olduğunu biliyorum, kendimi telkin ediyorum. Dur, sakin ol, bu giren gerçek sancı değil falan diye 😂 Ama sonra bir korku sarıyor beni. Gerçeği nasıl olcak o zaman diye 😭🤣🤣