Zeyybdk Simge22 muhtemelen gün sancısı denen günlerin yaklaştığı zaman oluşan sancı,kasılma sayar var daha fazla bölümüne bakarsan göreceksin oradan kasılmalarını takip et adet sancısı gibi ama gelip gelip gidecek önemli olan kaç dk da gelip gittiği
hepoyleolurzaten_ Simge22 evet sancılar çoğalırsa erken gele bilir dedi suyun falan gelir eyer çok ağrırsan iğne dedi onu vursunlar.sancın. Dinsin.yani 38i bekleyelim ama ondanda erken gelirse bişey yapamayız dedi.36ı olduk zaten.Tam şu haftada gele bilir de demedi.
Simge22 hepoyleolurzaten_ evet ciğer geliştirici vuruyorlar bildiğim kadarıyla erken gelme durumundadır inşallah tam vakitli gelir minik
hepoyleolurzaten_ Simge22 inşAllah canım benim biraz cılız galiba bu ilk kızım bu haftada 3kg dan fazlaydı ama bu 3.042 galiba😀doğuma kadarda biraz alsa iyi olurdu
Simge22 Eda1254 bende de bir ishal olup bir kabızlık oluyordu ishal olsamda doğruyorum diyemem ne yazık ki gün günü tutmuyor 😄😄
Eda1254 Simge22 bı kere oldu bende bu ağrıları çekerken oda bı gün sonra doğurdum ishal doğum belirtisi diye geçer ama siz yine dikkat edin rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ♥️
Simge22 hepoyleolurzaten_ benim bebiş 36+4 iken 2900 dü artık 13 Eylül de randevu kaç kg oldu oZaman öğreneceğim kefir iç tatlım ben gebeliğimin başından beri kefir içtim hep
M-Urass_Mom Simge22 Yalancı sancı olduğunu biliyorum, kendimi telkin ediyorum. Dur, sakin ol, bu giren gerçek sancı değil falan diye 😂 Ama sonra bir korku sarıyor beni. Gerçeği nasıl olcak o zaman diye 😭🤣🤣
Simge22 M-Urass_Mom ay aynısı bende var kız aynılarını kendime söylüyorum ☺️☺️☺️ nolcak bu halimiz kaç haftalık senin bebik
M-Urass_Mom Simge22 37+2 olduk 🥰 Dünden beri dehşet midem yanıyor. Gece bile uyutmadı. Ne olcak böyle bilmiyorummmm 🙈🥲 Dün bir de aşırı hareketliydi. Bir korkmadım değil 😅 30′lardan beri azalmıştı çünkü hareketleri (normalde aşırı hareketli bir sıpa zaten 🤣) Senin kaç olduu? 💕 Nasıl geçiyor