Gzmom benimhikayemm adet gününde yapılan bu tarz yestleri genelde gebeliğe işaret givi diye söylendiğini duydum ama bilgim yok bi araştırın bence 🤔
benimhikayemm Gzmom bende öyle çok gördüm maalesef regl oldum. Bu yüzden bu marka güvenilirliği benim için kırıldı biraz
Gzmom benimhikayemm renkler yakın değilmi birbirine çok yakın yani ben öyle gördüm ama yinede farklı bakış açılarınında yorumlarını görmek istedim 😊
pandamini benimhikayemm canım Allah allahh kanaman başladı mıı kesinn bir de yarın bak bakalım acaba adette de lh yükseliyor mu
benimhikayemm pandamini kesin adet oldum yarın tekrarlicam testi bakalım nasıl çıkacak anlamadım bişey
pandamini benimhikayemm adet olmadım canım bugün çatlamadan sonra 12. Günüm dün akşam sol kasığıma iğne batar gibi oldu ovulasyon yaptım az önce ama t çizgisi c den baya silikti yani moralim çok bozuldu
pandamini pandamini gebeliğin ilerleyen günlerinde mi ovulasyon pik yapıyor yoksa ilk günden itibaren pik mi göstermesi gerekiyor bir cevap bulamadım
benimhikayemm pandamini o konuda bi bilgim yok maalesef. Benim testlerin de neden o kadar koyuydu hiç bilmiyorum