igvescarim benimhikayemm büyük ihtimal kimyasal 2 gün sonra yine kan verecem sıfırlandı mı diye. Regl olmadım daha ama olacak gibiyim karnım ağrıyor
benimhikayemm Bi sonraki ay ovülasyon testi kullanır mıyım bilmiyorum ya değişik geldi nedense bu durum
benimhikayemm Gzmom evet ya öyle koyu çıkınca acaba mı dedim kendi kendime ama adet olunca üzüldüm tabi
Gzmom Bigsecret3 bence dene gün içerisinde çok fark olmaz bence ama akşam sekizden önce yapman gerek kullanma kılavuzunda öyle okumuştım sanki gündüz 11den sonra akşam 8 yazıyodu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
mothercup Selam kızlar bu sabah regl oldum soğan kürü denicem bakalım neler olucak ve ovulasyon testide yapmicam
benimhikayemm mothercup hayırlısı olsun inşallah hiç birimiz olmadı bu ay @pandamini hariç onun daha günü gelmedi. Çok dillendirip stres yaptık galiba
pandamini mothercup ben de bugün soğan kürüne de başladım ovulasyon yapıcam yumurtlamayı gördüğümde kürü bırakacağım
igvescarim Ben bu ay denemicem bebeği zaten kimyasal yaşadım ovulasyonda yapmıcam. Çünkü diş dolgularım var onlar bitsin sonra tekrar bebek için denicem inşallah sizlerin bu ay güzel haberlerinizi alırım buraya yazmayı unutmayın ❤️
benimhikayemm Hakkında hayırlısı kızlar ben bu ay tekrardan düşünüyorum yumurtlamayı dün gördüm bakalım ne olacak 🤔
mothercup benimhikayemm kuzum sat tarihin ne benim ovulasyon testlerim bitti yenisinide almadım gün aşırı değerlendiriyorum geçenn ay hepimiz aynıydık nerdeyse