benimhikayemm pandamini dün yumurtlamamın 14. Günüydü bat ona göre oluyor ya dün olmadım işte bakalım arada kasıklarım atıyor biraz daha bekliyim gecikirse yaparım çünkü diğer yaptıklarımda negatif sonuç alınca üzülüyordum
piper pandamini benim adet belirtilerim basladi canim yakinda regl olurum muhtemelen :( sende durumlar ne
pandamini piper ben de göğüslerimin hassaslığı devam ediyor bir de sabahtan bu yana kasıklarımda bir hareketlenme var ama hayırlısı
benimhikayemm Çok istedim bu ay ama olmayınca olmuyormuş demek ki. Artık benim yolum doktorlara düştü neymiş ne değilmiş öğreneyim bakalım
benimhikayemm Gzmom yumurtlama dönemindesiniz yarın tam yumurtlama olabilir ama bugün değerlendirin derim
Gzmom benimhikayemm renkler yakın değilmi birbirine çok yakın yani ben öyle gördüm ama yinede farklı bakış açılarınında yorumlarını görmek istedim 😊
benimhikayemm Biraz önce yaptığım test acaba innovita söylendiği kadar güvenilir değil mi ? Adet günümde neden bu şekil sonuç alırım ki
Gzmom benimhikayemm adet gününde yapılan bu tarz yestleri genelde gebeliğe işaret givi diye söylendiğini duydum ama bilgim yok bi araştırın bence 🤔
pandamini benimhikayemm canım Allah allahh kanaman başladı mıı kesinn bir de yarın bak bakalım acaba adette de lh yükseliyor mu