pandamini piper hayıır hiç yapmadımm ayın 27 sine randevu aldımm doktordan o zamana kadar tutmaya çalışacağım kendimii tutabilirsemm
piper pandamini bence en mantiklisi beklemek. Bende yapmayi dusunmuyorum anca gecikme yasarsam bakarim
Kalbimde pandamini aynen canım Rabbim kim istiyorsa evlat kucağını boş bırakmasın inşalllah bakalım hayırlısı Allah tan Rabbim vereceği zamanı iyi bilir geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
benimhikayemm Kızlar yukarıdaki bugün aşağıdaki dünün ovülasyon testi adet vaktimde böyle çıkması sizce normal mi
benimhikayemm pandamini kafam o kadar karışık ki iki gün önce kan testi verdim negatif çıktı. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım inşallah da olmam. Eğer bi kaç gün gecikirse kan ve idrar testlerime bakmayı düşünüyorum
pandamini benimhikayemm erken yapmışsın canım ovulasyon testin elinde fazla varsa takip et eğer pik yaparsa gebelik testi yap hemen
pandamini igvescarim canım elinde fazla ovulasyon varsa yapabilir miisn gebelikte koyu çıkarıyor mu acaba şimdi gebe çıktın ya merakımıza yardımcı olur musunn 🙈🙈🙈
igvescarim benimhikayemm kızlar ben yapmıştm seninki gibi çıkmıştı ama şuan urfadayım ve ovulasyon testlerim evde 🤦🏻♀️
igvescarim benimhikayemm  Böyleydi işte hatta ovulasyon testi için sayfaya yazdım yok demişti