umrumdadegil Sohbet muhabbet olsun kızlar sizi en çok mutlu eden ve en çok üzen şey nedir bu hayatta?
Yazmelegi_ umrumdadegil beni mutlu eden şey ; Yemek yemek😅😅 Ve tabikide eşim ve kızımla mutlu olmak çok mutlu ediyor beni Mutsuz eden şey ise; Cok yorgun düşüyorum buda beni mutsuz ediyor onun harici mutsuz eden bisey yok 💕
huzunluponcik umrumdadegil mutlu eden şey genel bir şey söylemek gerekirse evimin tam anlamıyla tertemiz olması pırıl pırıl olması aşırı huzur veriyor Mutsuz eden şey ise oğlumla eşimin hiç anlaşamıyor oluşu aksama kadar kedi köpek gibi oluşları hiç geçinemiyorlar eşim çocuktan beter bu da beni mutsuz ediyor yasam enerjimi alıyor…
nur53___ umrumdadegil plan yapıp ona göre ilerleyip hiç bir aksama olmaması. Belirsizlikten nefret ediyorum
Minik1tirtil umrumdadegil oğlumun bir kelimesi anne demesi beni mutlu eder hayattaki en büyük üzüntüm ise oğlumun konuşmaması
umrumdadegil huzunluponcik aa eşin neden öyle yapıyor 😕 erkekler biz kadınlar kadar sabırlı değiller sanırım
ZeynepDuru17 umrumdadegil hiç oralara girmeyelim kankacım o iş masadan en son kim kalkar meselesine döner uzun hikaye 🤣🤣🤣
umrumdadegil Minik1tirtil ah kuşum benim ya 🥺 üzülme annesi konuşacaktır inşallah eğitimleriyle birlikte çok güzel şeyler başarıyorlar emin ol 🤍
piiremsesinannesiii umrumdadegil şu aralar uyumak mutlu ediyor beni aşırı derece de uyku problemim var dalamıyorum uykuya mutsuz edende uykuya dalamamak 😂
umrumdadegil piiremsesinannesiii ay hamilelik doğum derken ne zaman en son deliksiz uyudum bilmiyorum 😂
Ebruucar umrumdadegil mutsuz olduğum okadar çok anım var ki en çok hangisinde üzüldüğümü ayırt edemiyorum. En mutlu olduğum an da oğluma kavuştuğum an 27 yıllık hayatımda okadar güzel bi an daha yaşamadım🥰