Minik1tirtil umrumdadegil oğlumun bir kelimesi anne demesi beni mutlu eder hayattaki en büyük üzüntüm ise oğlumun konuşmaması
ZeynepDuru17 umrumdadegil hiç oralara girmeyelim kankacım o iş masadan en son kim kalkar meselesine döner uzun hikaye 🤣🤣🤣
umrumdadegil Minik1tirtil ah kuşum benim ya 🥺 üzülme annesi konuşacaktır inşallah eğitimleriyle birlikte çok güzel şeyler başarıyorlar emin ol 🤍
piiremsesinannesiii umrumdadegil şu aralar uyumak mutlu ediyor beni aşırı derece de uyku problemim var dalamıyorum uykuya mutsuz edende uykuya dalamamak 😂
umrumdadegil piiremsesinannesiii ay hamilelik doğum derken ne zaman en son deliksiz uyudum bilmiyorum 😂
Ebruucar umrumdadegil mutsuz olduğum okadar çok anım var ki en çok hangisinde üzüldüğümü ayırt edemiyorum. En mutlu olduğum an da oğluma kavuştuğum an 27 yıllık hayatımda okadar güzel bi an daha yaşamadım🥰
umrumdadegil Yazmelegi_ ahha kız takma boşver doğumdan sonra verirsin🤣 bana böyle dediler ama hepsi olduğu gibi duruyor
E_Duha umrumdadegil eşimle tanıştığım için çok mutluyum ve şimdide bebeğimiz olacak sanırım hayatta daha çok mutlu edebilcek başka bişey olmaz mutsuz olduğum şey de kiracı olmamız 😅 aklıma başka bişey gelmedi şuan