Ceriko Diyoler omega 3 ve folikasit kullanıyorum. Haraketlide bi hayatım var aslında, ovulasyon testide kullanıyorum ama bir kere yakaladım oda kimyasal oldu. Soğan kürü aklımda ama cesaret edememiştim siz yaptınız mı?
Diyoler Ceriko inofolic combi hp doktoruna sor istersen cok iyiydi o. Soğan suyunu ben aklıma geldikce hep yaparım cok iyi gelir bana. Saracoglu videolarını izletin arastırın isterseniz
Hanzadem Ceriko eşinde sende inovitol ve balık yağı kullanın ekstra sadece kadın inolac kullanabilir ve ovülasyon testi ☺️ ilk ayda sonuç aldım elhamdülillah
Hanzadem Ceriko kesinlikle reklam yapmıyorum sadece öneri birgebeningünlüğü sayfasına yazdım önerdiklerini kullandım 1 ay sadece. İnceleyebilirsin
Yorgunanneeem Ceriko ilacı doktor mu yazdı size başka çocuğunuz varmı benimde ikinci çocuk olmuyor 7 aydır.. pcos var dedi doktor 1 sene bekleyelim dedi
Diyoler Diyoler ve mutlaka esiniz de kendi doktoruna muayene olsun cogu kiside sperm kalitesi de zayıf olabiliyor.
Diyoler Diyoler hatırladıkca yazıyorum kusura bakmayın. Hareketlilikten kastım tempolu hareket ve pcos insülin direnci de yapabiliyor kan sekerinizi dikkat edin yeme icmeyi hep daha sağlıklı alternatiflerden tercih edin
Gamzeee_ Ceriko bende pcos hastasıyım her ay düzenli adet oluyorum 1 kere çatlama iğnesi 2 kere femara kullandım ama olumsuz sonuç aldım hafif pcos olduğum halde çocuğum olmuyor artık akışına bıraktım stres yapma canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Diyoler Gamzeee_ cok sasırdım düzenli ovulasyon takibi yapabiliyorsunuz pcos da hafif. Esiniz kontrole gitti mi acaba ? Benim esimde de varikosel cıkmıstı
Gamzeee_ Diyoler eşimde ve bende sıkıntı yok 4 ay ovulasyon testi denedim olmadı tedavi gördüm olmadı kısmet artık
Ceriko Diyoler merhaba evet eşim test verdi sonuçlarında bir sıkıntı çıkmadı. Zaten sorun dediğim gibi regli olmadıgım icin yumurtlamada göremiyorum
Diyoler Ceriko o zaman öncelik tempolu hareket ve adet düzeni o da soğan suyu kürüyle toparlanıyor genelde umarım faydasını görürsünüz
Elifff2112 Ceriko klomen onerdi mi doktorunuz ben klomen ve folik asit kullandim yumurtlama gunumde birliktelik oldu dun hamile oldugumu ogrendim
Serap09 Ceriko inofolic combi pembe şase olanı 3 ay düzenli kullanın ve d vitamini seviyesi pcolarda düşük oluyor onu kandan baktirip takviye alın
Ceriko Diyoler evet evet doğru söylüyorsunuz salı doktora gidicem regli olur olmaz soğana başlayacağım