1Anneadayiiii nisamom_ inşallah güzel şekilde ilerler canım haberdar et bizi de Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 😍❤️
nisamom_ 1Anneadayiiii Allah razı olsun canım ederim yazarım yenide🤲🌸 inşallah yükselir pazar gününe verdiğim kanın üzerinden 3 gün geçmiş oluyor kaç olması gerekiyor şimdi 71.30 çıkmıştı ya
AGul98 nisamom_ benimde öyle çıkmıştı yükseldi korkma hiç sağlıkla kucağına al inşallah 213 falan olması gerekiyor 3 gün geçmişse ama düzenli artmayıp hamile olanda var 🌸
1Anneadayiiii nisamom_ benimde bi bilgim yok bu konu hakkında canım ama 2 günde bir %60 artması gerekiyor diye duymuştum yanlış bilgi vermek istemem ama daha iyi bilen birine sor istersen 💖
nisamom_ AGul98 İnşallah benimde yükselir canım içimde korku var 🙁 pazar gününü iple çekiyorum sağlıcakla al bebeğini kucağına canım☺️♥️ şimdi ne kadarlık gebeliğin
AGul98 nisamom_ bende 20 sinde transfer oldum 5 haftalık gösteriyor ama bilemedim yükselir yükselir kötüyü düşünme iyi olsun inşallah canım ☺️
Hamileannem nisamom_ canim ilk gebeligimde bende tüp bebek olmuştum 50 .90 çıkmıştı sonra 98.70 olmuştu en son2917.35 ti ama sağlıksız denildi
nisamom_ Hamileannem Yaa geçmiş olsun canım inşallah benim sağlıkla ilerler bazıları böyle olsa bile bazıları sağlıkla ilerleyebiliyormuş dua etmekten başka bişry gelmiyor elimden bakalım
bilekwoman nisamom_ çok şükür canım rabbim sağlıkla gelişmesini kucağına almanı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bir belirtin oldu mu hiç canım
1Anneadayiiii nisamom_ yaaa 🥺 çok sevindim canımmm benimm😍 Çok güzel yükselmiş bence 🥰 eee hayırlı olsun o zaman Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bana da dua eder misin lütfen 🥺
AGul98 nisamom_ ben sana dedim artar diye Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ☺️🩷
nisamom_ bilekwoman Amin Allah razı olsun canım 🌸🤲 yok hala bir belirtim yok bazen adet sancısı gibi sancım oluyor başkada bişey yok canım🙂