1Anneadayiiii nisamom_ yaaa 🥺 çok sevindim canımmm benimm😍 Çok güzel yükselmiş bence 🥰 eee hayırlı olsun o zaman Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bana da dua eder misin lütfen 🥺
nisamom_ 1Anneadayiiii Amin canım İnşallah 🤲🌸 sende güzel haberler alırsın güzel haberlerle gelirsin sende haber ver bize ♥️☺️ 13. De kontrole gideceğim bakalım
nisamom_ bilekwoman Amin Allah razı olsun canım 🌸🤲 yok hala bir belirtim yok bazen adet sancısı gibi sancım oluyor başkada bişey yok canım🙂
bilekwoman nisamom_ anladım canım hayırlısı olsun inşallah bakalım benim de test günüm 10 eylül inşallah pozitif sonucu görürüm bende 🥰🤲🏻
AGul98 nisamom_ ben sana dedim artar diye Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ☺️🩷
nisamom_ AGul98 Çok teşekkür ederim canım amin 🌸🤲♥️korktum artmıcak diye şükür inşallah bir kaç güne daha da yükselir
nisamom_ AGul98 Çok teşekkür ederim canım amin 🌸🤲♥️korktum artmıcak diye şükür inşallah bir kaç güne daha da yükselir
1Anneadayiiii bilekwoman transferin 7. Günündeyim canım kasıklarım ağrıyı bugün biraz ama inşallah yerleşme ağrısıdır 🥺 12 eylülde kan testi yaptıracağım 😍
bilekwoman 1Anneadayiiii benim de hafif hafif ağrı giriyor çıkıyor inşallah yerleşme ağrısıdır ikimizinki de canım 🤲🏻🥰
1Anneadayiiii bilekwoman evet canım 7. Günüm inşallah güzel haberler alırız ne zaman kan vereceksin 😍